Gå til sidens hovedinnhold

Stjal TT-kort fra 90-åring

Frekke tyveri, branner i vaskemaskiner, en bil full av kath og en kollisjon. Her er noe av det politiet på Manglerud politistasjon har gjort de siste dagene.

En person mistet lørdag formiddag førerkortet etter ikke å ha overholdt vikeplikten på broen over E6 ved påkjøring til Lambertseterveien. Dette førte til kollisjon med en annen bil. Ingen personskader, men en del materielt. Og den øvrige trafikk ble noe berørt mens opprydding pågikk.

Brann var damp

HOLMLIA: Litt over klokken 09 fredag morgen ble det meldt om mulig brann i Holmlia sentervei. Røyken viste seg å være damp fra et sprukket varmtvannsrør.

Tyvgods i stjålet bil

BRATTLIKOLLEN: Litt over klokken 10 fredag ble en bil stoppet i Sandstuveien. Bilen var stjålet, og da politiet begynte å undersøke den, fant de en del tyvgods. Tre personer ble pågrepet og anmeldt.

Fant bil med mye kaht

BØLER: Fredag kveld stoppet politiet en bil i General Ruges vei. Den var lastet med det politiet betegner som relativt mye kaht. En 35 år gammel østeuropeisk mann ble pågrepet, kjørt sentralarresten og varetekstfengslet.

Kjørte av veien

HOLMLIA: Klokken 02 natt til lørdag kom det melding om at en bil hadde kjørt i grøfta i Holmliaveien. Da politiet kom til stedet, var bilen på veien igjen. To personer ble undersøkt av ambulansepersonell, men var uskadd.

Kjørte i 116 på E6

KLEMETSRUD: Lørdag kveld ble en hurtigkjører stoppet på E6 innover ved Klemetsrud. Politiet hadde da registrert farten til 116 km/t i 90-sonen. Føreren slapp med forenklet forelegg.

Blåste rødt

LJAN: Natt til søndag stoppet politiet en bil nederst i Ljabruveien ved Mosseveien. Det var mistanke om promillekjøring. Dette ble bekreftet ved alkotest, og den 43 år gamle føreren ble kjørt sentralarresten.

Stjal øl gjennom vinduet

HOLMLIA: Søndag morgen ble det meldt om at det var stjålet øl fra Meny på Holmlia senter. En rute var knust, men tyven(e) hadde på grunn av gitter ikke kommet inn. Dermed fikk de bare med seg det de klarte å få ut gjennom den knuste ruten. Politiet er svært interessert i om noen har sett innbruddet.

Påkjørt av toget

HAUKETO: En mann på 50 år ble søndag ettermiddag påkjørt av toget ved Hauketo stasjon. Mannens tilstand er ukjent, men hadde i alle fall kutt i bena. Vitner har fortalt at han ble kastet opp på perrongen. Han ble kjørt Ullevål sykehus.

Is knuste bilruter

FOLLO/SJURSØYA: Mandag morgen meldte Follo politidistrikt at det falt is fra taket på en trailer som kjørte innover Mosseveien. Isen traff biler bak og knust frontruter. Politiet fikk stoppet bilen ved Sjursøya. Hva som blir reaksjonen mot den 42 år gamle sjåføren, er foreløpig ikke avgjort.

Stjal PC og mobiltelefon

BØLER: Mandag ringte en person politiet og fortalte at det hadde vært innbrudd i leiligheten hans i Bølerskrenten. Låssylinderen var fjernet, og fra leiligheten var det stjålet en mobilstasjon og en PC. Innbruddet skjedde en gang på søndag.

Stjal TT-kort fra 90-åring

HØYENHALL: Mandag litt før klokken 15 fikk politiet melding om at uvedkommende hadde kommet seg inn i leiligheten til en 90 år gammel dame i Johan Hirsch vei på Høyenhall. Det var to menn, og mens den ene hadde oppholdt den gamle damen, hadde den andre tatt seg inn. I første omgang ble det registrert at et TT-kort ble stjålet.

14-åring påkjørt

TRASOP: Klokken 16 mandag ble en 14 år gammel jente påkjørt i Hellerudveien ved Trasop skole. Skadeomfanget er ukjent. Bilen var borte fra stedet da politiet kom. Den er av vitne betegnet som liten. Politiet er svært interessert i flere opplysninger fra publikum.

Stjal mobiltelefin

MUNKERUD: Mandag ettermiddag ble det meldt om innbrudd i et hus i Munkerudveien. Den 47 år gamle melderen kunne fortelle politiet at en mobiltelefon var borte.

Brann i oppvaksmaskin

SKULLERUD: Beboerne i en oppgang i Skullerudveien måtte mandag kveld evakuere da det ble registrert røyk. Denne viste seg å komme fra en brann i en oppvaskmaskin. Ingen ble skadet, men etter slukking tok det litt før røyken var luftet ut.

Reklame

Disse gressklipperne er best i test