RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjel Kirstens stil

Kirsten Dunst er aktuell med ny «Spiderman»-film, og er stadig et stilikon.

(SIDE2): Kirsten Dunst fyller 25 år om to dager, men er kjent for sin elegante og kule stil. Hun har prydet uttalige magasiner, deriblant motebibelen «Vogue».

Hun er en gjenganger på motevisninger, er bestevenn med designere og spilte Marie Antoinette i Sofia Coppolas motefilm med samme navn. Dessuten har hun rockeskjæreste.

Det er klart vi må følge stilen hennes.

Casual
Til hverdags går Dunst gjerne i klassikere som jeans, sandaler og en kul topp. Likevel klarer hun alltid å tilføre antrekket noe ekstra, enten det er en kul veske eller hennes signatursolbriller fra Ray Ban.

Det at hun setter komfort høyt gjør at stilen er enkel å kopiere. Et eksempel er å mikse trange bukser med ballerinasko, eller en posete kjole med et belte i livet.

Utradisjonell
Til fest er Dunst en smule med eksperimentiell, noe som ofte - men ikke alltid - fungerer. Hun liker å bruke designere som tar stilen til den litt mer ekstreme, som Christian Lacroix og Vivienne Westwood.

Men noen ganger slår hun til. Som foreksempel med den grå, tidløse kjolen fra Rochas kombinert med det røde håret hun fikk i forbindelse med «Spiderman».

Hovedtrekkene ved Kirstens stil er å bruke enkle plagg, som lett kan kombineres med hverandre, sammen med noe litt utenom det vanlige.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere