RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Allover)

Stjel stilen: Drew Barrymore

Sist oppdatert:
Bli inspirert av vintagedronningens stil.

(SIDE2): Drew Barrymore blir hyllet for sine bærekraftige klesvalg. Hun stiller ofte i vintageklær på den røde løperen, og bruker gjerne både sko og accessoirer om igjen - dag etter dag.

Se flere bilder av Barrymore i bildekarusellen nederst i saken!

Barrymore, som kommer fra en familie med en lang rekke film og TV-skuespillere, fikk nærmest ikonstatus etter sin rolle i Steven Spielbergs «E.T.». Siden har hun spilt i en rekke mer eller mindre suksessfulle filmer, samtidig som hennes produksjonsselskap Flower Films har produsert kassasuksesser som «Charlie`s Angels», hvor Barrymore selv hadde en av hovedrollene.

Trøblete fortid
Hun har blitt nominert, og vunnet flere priser for sitt skuespillertalent, og har vært ansiktet utad for både kosmetikkmerket Cover Girl, og smykkekolleksjonen til Gucci.

Men livet har ikke alltid vært rosenrødt for Barrymore.

Medaljen har alltid en bakside, og allerede som trettenåring havnet hun på rehabilitering for sitt alkohol og narkotikaforbruk. Som 14-åringen prøvde hun å ta sitt eget liv, men etter et opphold hos David Crosby og hans familie greide hun å stable livet tilbake på bena, og hun har aldri hatt noe tilbakefall.

Les flere artikler i moteserien
Stjel stilen: Rachel Bilson
Stjel stilen: Daisy Lowe
Stjel stilen: Zoe Kravitz
Stjel stilen: Olivia Palermo
Stjel stilen: Kate Bosworth
Stjel stilen: Alexa Chung

Vintagedronningen
Og i dag stråler Barrymore sterkere enn aldri før. Den vakre 35-åringen, som er aktuell med den romantiske komedien Going The Distance, hvor hun for øvrig spiller mot sin av-og-på kjæreste Justin Long.

Og det virker som Barrymore trives i rampelyset bedre enn aldri før. I tillegg får hun kreditt for sitt valg av vintageklær, og her om dagen skal hun visstnok ha dukket opp på den røde løperen i en kjole til omkring 150 kroner.

Barrymore har de siste årene utviklet sin rocka bohemstil, og det virker som hun virkelig har funnet fram til en look hun trives med. Skuespillerens forkjærlighet for vintage komme tydelig fram i de fleste antrekk hun bærer, og dette gjenspeiles i både klær og accessoirer.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Bling, bling
Barrymore er glad i store og prangende ringer, og sørger for å vise de fram når hun figurerer på den røde løperen. Også hennes veske og beltevalg er ofte nøye planlagt og koordinert.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Glamorøst eller vampete
Håret til Barrymore er langt og naturlig, i alle fall av utseende. Den populære skuespilleren bruker nok hair-extensions, men hun kler så godt de lange lokkene, at ingen kan bebreide henne for dette valget. Hårmanken er faget i en av sommerens heteste trender, nemlig ton-i-ton, hvor øvre del av håret er i en nyanse mørkere enn lengdene.

Barrymore lar håret nesten alltid henge løst, og holder da gjerne frisyren i en glamorøs variant eller stiller med en litt mer avslappa, bohemsk frisyre. Hun bruker også gjerne hatt.

Sminken holder Barrymore som oftest naturlig, foruten leppene som hun gjerne farger knallrøde.

(bildekarusell under bildet)

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE FLERE BILDER AV DREW BARRYMORE OG HENNES KULE STL HER:

3668 (Alle foto: Getty/Allover)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere