Stjel stilen: Erin

Foto: (Allover)

La deg inspirere av toppmodellen Erin O'Connors stramme stil.

31.10.10 16:32

(SIDE2): Toppmodell Erin O'Connor blir beskrevet som en av verdens beste modeller, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor.

Se flere bilder av den vakre modellen i bildekarusellen nederst i saken!

Den grasiøse skjønnheten oser av eleganse, og tiltrekker seg fortsatt oppmerksomhet når hun entrer catwalken i en designkreasjon.

Fortsatt på catwalken
Under moteuken i Paris i september, gikk O'Connor blant annet på catwalken til Hermes. Det er lite som tyder på at den 32 år gamle brunetten vil legge modellkarrieren på hylla med det første, hun har selv uttalt at dette er heller ikke noe hun tenker på.

I sin storhetstid gikk O'Connor motevisninger for blant annet John Galliano, Christian Dior, Donna Karan, Prada, Versace, Miu Miu, Giorgio Armani og Dolce & Gabbana, samt prydet forsidene på en rekke motemagasiner, deriblant britiske Vogue.

Den vakre Iren har også en egen hårpleieserie sammen med modellkollegaene Jamelia og Helene Christensen. Serien har fått navnet model.me., og ble lansert i samarbeid med frisørkjeden Toni & Guy.

Modellen har lenge vært ett av ansiktet til luksuskjeden Marks and Spencer, og er for tiden signert til to modellbyråer, hvorav det ene er dansk.

Les også
Stjel stilen: Rachel Bilson
Stjel stilen: Vanessa Paradis
Stjel stilen: Isabel Lucas
Stjel stilen: Diane Krüger
Stjel stilen: Drew Barrymore

Rik modell
De siste årene har O'Connor viet mye av tiden sin til ulike medieoppdrag. I 2003 var hun å se på skjermen i forbindelse med en britisk dokumentar med navn «This Model Life», mens hun i 2009 fungerte som dommer for reality-serien «The Model Agent». Hun hadde også sitt eget radioprogram, «Erins Model World», og hun skriver jevnlig for en rekke britiske aviser.

Men O'Connor er ikke bare vakker. Hun har også et øye for forretninger. I 2007 ble skjønnheten nemlig ansett som en av Storbritannias 39-ende rikeste person under 30, og skal visstnok sitte med en million-formue.

Kvinne for sin dress
Stilen til O'Connor er like elegant som damen selv. Hun har en forkjærlighet for den litt stramme og maskuline looken, men kler seg allikevel tidløst og sofistikert. Hun velger ofte den noe androgyne stilen, og stiller gjerne på den røde løperen i dress.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: (Allover/Getty)

Glamorøse antrekk
Men den vakre modellen vet også hvordan hun skal kle seg både feminint og stilfullt. Med sine 183 centimeter stjeler hun ofte rampelyset når hun stiller opp på den røde løperen i lekre gallaantrekk, som tar pusten fra de fleste.

Det er liten tvil om at sort er en av O'Connor favorittfarger, og hun bruker ofte store statment-smykker for å friske opp antrekkene.

(saken fortsetter under bildet)

Foto: (Getty/Allover)

Kort og godt
Et av O'Connor kjennemerker er hennes korte, mørke frisyre. Denne androgyne looken har fulgt modellen i en årrekke. Dette er en klipp som gir henne muligheten til å endre utseende med noen enkle stylingtips, og dette er en fordel for en modell av hennes kaliber.

Kraftige øyenbryn og ferskenfarget øyenskygge, er med på å fremheve øyepartiet.

(bildekarusell under bildet)

Foto: (Getty/Allover)

SE FLERE BILDER AV MODELLEN HER:

3843

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag