Stjel stilen: Georgia Jagger

Foto: Getty Images

Nok en rockedatter har inntatt moteverdenen. Bli inspirert av stilen hennes her.

13.01.10 17:15

(SIDE2): Britiske Georgia May Jagger er yngste datter av rockeikon Mick Jagger og tidligere supermodell Jerry Hall. Nå erobrer hun moteverdenen - som modell og nytt stilikon.

SE FLERE BILDER NEDERST I ARTIKKELEN

Populært ansikt
Georgia May har seilet opp som en av de heteste modellene bare 18 år gammel, og hun har allerede rukket å være kosmetikkmerket Rimmels ansikt utad, sammen med blant annet Kate Moss og Lily Cole.

Hun pryder også jeansmerket Hudsons nye kampanje, samt at hun er Versaces nye ansikt.

På første rad
Rockedatteren har også frekventert en rekke motebegivenheter de siste årene, og hun har utallige ganger blitt avbildet på moteshowenes første rad.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

It-jente
Georgia May er også i stallen hos Elite Modellbyrå, på tross at hun kun måler 170 på strømpelesten. Ifølge Models.com er stjerneskuddet også en lovende fotograf, og nylig fikk hun muligheten til å ta en rekke selvportrett for magasinet i-D. Gerogia May er også den fjerde Jagger i rekken til å pryde coveret av Vogue, og regnes nå som det nyeste tilskuddet av Londons it-jenter, som blant annet består av Alexa Chung, Peaches og Pixie Geldof og Alice Dellal.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Den nye Bardot
Georgia May har også blitt sammenlignet med Brigitte Bardot, takket være det blonde håret, mellomrommet mellom tennene, fyldige lepper og en stor dose sex appeal.

Stjel stilen
Kjendisdatteren bærer preg av sine røtter, og klesstilen hennes er både rocka, klassisk og leken. Georgia May er ikke redd for å bruke farger, og hun tilsetter alltid antrekket det lille ekstra som gjør at tusenvis av unge jenter nok kommer til å kopiere stilen hennes i lang tid fremover.

2742

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.