*Nettavisen* Nyheter.

Stjel stilen: Isabel Lucas

Foto: (Allover)

Engasjert hippie-jente med unik stil.

01.10.10 16:22

(SIDE2): Hun er talentfull, omsorgsfull, engasjert, etisk og slående vakker. I tillegg har hun en særdeles gjennomført stil, som gjenspeiler hennes personlighet og engasjement.

Se egen bildekarsuell med Isabel Lucas nederst i saken!

Suksess i Hollywood
Isabel Lucas slo gjennom som Tasha Andrews i den australske TV-serien «Home and Away». Her var hun fast innventar fra 2003 til 2006, og hun fikk også en Logie Award, som kan sies å være den australske utgaven av Grammy utdelingen, for sin innsats i programmet.

I 2008 flyttet hun derimot til Los Angeles for å prøve lykken i Hollywood. Siden da har 25-åringen blant annet spilt i «Transformers: Revenge of the Fallen», «The Pacific» og «Daybreakers».

Engasjert
Foruten å være en talentfull skuespiller med et vakkert utseende, engasjerer Lucas seg sterkt i ulike ideelle organisasjoner.

Hun var blant annet blant med en gruppe på tretti personer fra Surfers for Cetacean, som tok del i en delfinaksjon i Taiji Wakayama, Japan. Gruppen ble derimot tvunget til å avbryte aksjonen da de ble avskjært av en av fiskebåtene ute på havet, og Lucas og resten av gjengen dro da direkte til flyplassen og forlot Japan, slik at de skulle unngå å bli arrestert av Japansk politi.

Les også
Stjel stilen: Diane Krüger
Stjel stilen: Drew Barrymore
Stjel stilen: Rachel Bilson
Stjel stilen: Selma Blair
Stjel stilen: Daisy Lowe

Lucas er også talsperson for National Brast Cancer Foundation i Australia, og støtter en rekke andre ideelle organisasjoner. Blant annet prøver hun å leve så bærekraftig som mulig, og har engasjert seg i Global Green Plan.

SE LUCAS SNAKKE OM SIN BÆREKRAFTIGE LEVEMÅTE HER:(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Vintagedronning
Lucas engasjement i ideelle saker, gjenspeiler seg i klærne den vakre vegetarianeren bærer. Hun har en hippiepreget stil, som til tider kan virke litt gammeldags. Hun kler seg svært ofte i vintageklær, og til og med sykkelen til den australske skuespilleren er nesten som et klenodium å regne.

Les også:Den nye kjoledronningen!

I siste nummer av den amerikanske utgaven av motemagasinet «Elle», er den vakre skjønnheten fra Melbourne en av flere kvinner i tyvårene som Elle visstnok «elsker». Dette tyder på at moteverdenen virkelig begynner å få øynene opp for den trendy jenta.

Hekta på 70-tallet
Lucas elsker blomstertrenden, og er en av flere kjendiser som fortsatt kler seg i romantiske plagg med blomster. I motsetning til mange andre, blander Lucas gjerne blomsterplagg med andre feminine og romantiske plagg. Hun kler seg også gjerne i flere plagg med blomster samtidig, en look som heller sterkt mot hippiestilen man så på 70-tallet.

Les også:Du kan fortsatt blomstre

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Getty/Allover)

Australieneren har også en forkjærlighet for små, romantiske kjoler med typisk 70-tallsnitt. Hun kombinerer gjerne disse feminine plaggene med flate sko, eller røffe støvletter - og ofte, en liten skulderveske.

At stilen er så gjennomført, er imponerende. Det er liten tvil om at den vakre skuespilleren er interessert i mote. Hun er fast inventar på de største moteukene verden over, og sitter da gjerne på første rad med venninner som Katie Holmes og Kate Bosworth.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Getty/Allover)

På den røde løperen er stilen til Lucas litt mer nedtonet, men hun er allikevel tro mot sin 70-talls look. Hun sverger til flate sko, også når hun pynter seg til fest, og holder både sminke og hår naturlig og enkelt.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Getty/Allover)

Kameleon
Lucas kan betegnes som en kameleon. Hun kan, ved hjelp av enkel styling, endre utseende. Hun er av og til nesten ikke til å kjenne igjen, når hun styler seg på nye og kreative måter.

Hennes kjennetegn er de fyldige øyenbrynene, og det lange brune håret.

(bildekarusell under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

SE FLERE BILDER AV ISABEL LUCAS HER:

3757

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.