Stjel stilen: Rachel Bilson

Foto: (Alloverpress)

Denne jenta er nysingel og stilsikker.

(SIDE2): At Rachel Bilson liker seg best utenfor rampelyset, er ingen hemmelighet. Men til tross dette, ser den 28-årige skuespillerinnen fantastisk ut både på og utenfor den røde løperen.

Den vakre brunetten trives best i jeans, enkle topper og ankelboots, men blir allikevel ansett som et stilikon som ofte er med på å definere trender.

Se flere bilder av Bilson i bildekarusellen nederst i saken!

Støtte fra familien
Bilson ble verdenskjent da hun debuterte som Summer Roberts i ungdomsserien «The O.C», i 2003. Det var derimot ingen overraskelse at Bilson skulle ende opp som skuespiller. Hun kommer nemlig fra en showbizfamilie, og vokste opp i California.

Det var faren som oppfordret henne til å hoppe av studiene og satse på skuespilleryrket, og hun figurerte i en rekke reklamer og TV-serier før hun fikk gjennombruddet i 2003.

Sexy og talentfull
Foruten å få oppmerksomhet for sin trendy stil, har også Bilsons utseende gjort at hun har dukket opp på flere «mest sexy»-lister. Hun har også vist seg svært lettkledd på forsiden av herremagasinet GQ, og det er lett å forstå hvorfor hun får så mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

Foruten TV-serier, har Bilson også spilt i en rekke filmer, hvorav den siste er indiefilmen «Waiting for forever».

For kort tid siden ble det annonsert at Bilson og Hayden Christensen hadde brutt sin forlovelse. De to møtte hverandre under innspillingen av «Jumper» i 2007, og forlovet seg året etter. Men nå er altså Bilson singel igjen, men den vakre skuespilleren forblir nok ikke det lenge.

Flere i serien
Stjel stilen: Selma Blair
Stjel stilen: Daisy Lowe
Stjel stilen: Kristen Stewart
Stjel stilen: Zoe Kravitz
Stjel stilen: Erin Wasson
Stjel stilen: Kate Bosworth
Stjel stilen: Alexa Chung

SE VAKRE BILSON PÅ PHOTOSHOOT:(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Avslappet og passende
Utenfor den røde løperen kler Bilson seg svært avslappet. Hun har en uanstrengt stil, men greier samtidig å se både chic og trendy ut. Dette gjør hun med små detaljer som hever nivået på et ellers ganske alminnelig antrekk. Selv om jeans er hennes favorittplagg, blir hun også observert i både shorts og skjørt - og da gjerne av mikrosorten.

På den røde løperen er Bilson alltid elegant, sofistikert og ungdommelig. Hun stiller like gjerne i en glamorøs 50-tallsinspirert kjole som i korte varianter med sexy detaljer. Fellesnevneren er at hun kan å kle seg for anledningen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

«Girl-next-door»
Bilsons brune lokker er ofte freshet opp med lyse striper. Den siste tiden, derimot, har skuespilleren latt sin naturlige hårfarge komme fram på toppen av hodet, og er en av mange kjendiser som har kastet seg på ton-i-ton fargen.

Med håret løst hengende over skuldrene, eller tilfeldig satt opp er det mye som minner om nabojenta ved Bilson, men dog i en litt mer oppgradert utgave. Hun har noe ekstra, som det er vanskelig å sette fingeren på - men hennes aura er ikke å ta feil av.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Forførende blikk
Med mandelformede øyne og fyldige lepper, er det liten tvil om at Bilson har et vakkert utseende. Hennes italienske røtter kommer tydelig fram, og hun setter fokus på øynene ved å sminke disse tungt, men samtidig holde resten av looken ganske naturlig.

Favorittene
Ankelstøvlettene er Bilsons beste venn. Hun har mange av dem, og bruker de til det meste. Solbrillene er også alltid med, i alle fall når hun ferdes rundt omkring på gaten. Dette understreker ytterligere hvor viktig det er for Bilson å holde en lav profil, og hun vil helst ikke bli gjenkjent om hun selv ikke oppsøker rampelyset.

(artikkelen fortsetter under bildet)

SE FLERE BILDER AV RACHEL BILSON HER:

3609

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.