RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty

Stjel stilen til Poppy

Sist oppdatert:
Kle deg enkelt og trendy som it-jenta.

(SIDE2): Den britiske modellen og sositetsjenta Poppy Delevigne har gjort store kampanjer for Amya Hindmarch, Mango og Burberry.

Og hun er stadig å se på første rad under moteukene. Gjerne sammen med søteren, Cara Delevigne, som også er modell.

Søstrene er arvinger til en formue, og moren arbeider som innkjøper for kleskjeden Selfridges. Derfor er det kanskje ikke så rart at denne jenta kan å kle seg.

Poppy ble nylig utnevnt til ambassadør for Chanel, og er venninne med blant annet Sienna Miller, Coco Summer og Jazzy de Lisser.

- Min stil er veldig eklektisk. Vanligvis kler jeg meg etter humøret. Noen ganger ønsker jeg å være «rock and roll», mens andre dager har jeg lyst til å være jentete, hippie, eller boho, har Delevigne tildligere uttalt til Cosmopolitan.

- Min moteikon er Gene Shrimton (modell og skuespiller fra 60-tallet jour.anm.). Alt hun gikk i så enkelt og elegant ut. I disse dager er det Diane Kruger. Hun er ikke redd for å kle seg i noe som er litt annerledes. Jeg liker Agyness Deyn, hun er som en kameleon. Alt hun tar på seg ser fantastisk ut, sa hun.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det var under moteuken i Paris, at hun dukket opp med dette antrekket. Antrekket er i bunn og grunn ganske enkelt, men har blitt spiritet opp med dyreprint - en bukse i slangeskinn og en leopardmønstret veske.

Med håret løst utslått, og naturlig sminke er Poppy både cool og chic på en gang.

Bikerjakken og den ribbestrikkede genseren florerer det av i butikkene, så akkurat det blir ikke vanskelig å kopiere.

4640

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere