Stjel stilen: Vanessa Paradis

Foto: (Getty)

Med Johnny Depp på armen, kan man ikke ta feil.

17.10.10 16:41

(SIDE2): Johnny Depp og Vanessa Paradis er kjent for sin eklektiske stil, og er utvilsomt ett av kjendisverdenens mest trendy par.

Både Depp og Paradis har de siste årene vært opptatt med prosjekter på hver sin kant. Depp har de siste årene vært svært opptatt med innpillinger av en rekke filmer, mens Paradis på sin side har vært opptatt med en rekke reklameoppdarg for Chanel, samt spilt inn filmen «Heartbreaker» sammen med Romain Duris og Andrew Lincoln.

Se flere bilder av Vanessa Paradis nederst i saken!

Les også
Stjel stilen: Isabel Lucas
Stjel stilen: Diane Krüger
Stjel stilen: Drew Barrymore
Stjel stilen: Rachel Bilson

Kjernefamilie
Paradis har vært i et forhold med Depp siden 1998, og de to har datteren Lily-Rose Melody Depp og sønnen John Christopher Depp lll sammen.

Depp og Paradis er ett av få kjendispar som ser ut til å få familielivet til å fungere, men nå skal det nevnes at både Paradis og Depp oppholder seg sjelden i rampelyset - om det ikke er nødvendig. Den lille kjernefamilien deler tiden sin mellom Hollywood Hills og Sør-Frankrike, men paret har også leiligheter i Paris, Manhattan og på Bahamas.

Barnestjerne
Den trendy 37-åringen ble verdenskjent som 14-åringen med hiten «Jol le taxi». Sangen ble ekstremt populær, og mange husker musikkvideoen med en dansende Paradis ved siden av en gul taxi.

Siden den gang har hun lykkes både som modell og skuespiller.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE VANESSA PARADIS SOM 14-ÅRING HER:(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Chanels viktigste muse?
Har man sett bilder av Depp og Paradis, kan man nesten ikke unngå å legge merke til deres antrekk. De er begge kjent for sin spesielle stil, som kan betegnes som både rocka og hippiepreget. Paradis lykkes allikevel svært godt når hun glammer seg opp for den røde løperen, hvor hun ofte har en sofistikert stil, med et snev av femme fatale.

Men foruten å være et stilikon, er Paradis også en av Karl Lagerfelds muser. Den vakre brunetten fronter blant annet Chanels leppeserie Rouge Coco, og hun har fått mye oppmerksomhet for denne kampanjen.

Den fuktighetsbevarende leppestiften, er inspirert av livet til Gabrielle Coco Chanel, og Paradis gjør god figur i både bildeserien, og reklamefilmen som er laget i forbindelse med promoteringen av leppestiftene. I reklamefilmen får vi også høre Paradis synge noen strofer.

SE CHANEL-VIDEOEN MED PARADIS HER

Vakre Paradis erstattet også nylig Lily Allen som modell for Chanels Cocoon vesker.

Vintage glamour
Paradis stil bærer preg av at hun har en forkjærlighet for vintageklær. Dette gjenspeiler seg både på den røde løperen, men også ellers. Hun er vågal i sine klesvalg, men det er allikevel sjelden hun gjør de helt store stilfeilene.

Sort er utvilsomt en av hennes favorittfarger, og fargede lepper er et must for det vakre multitalentet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Allover/Getty)

Kjennemerket
Et av Paradis fremste kjennemerker er mellomrommet mellom hennes fortenner. Dette gir henne et litt ungpikeaktig preg, men hun greier likevel å fremstå som en sofostikert femme fatale, når hun tar på seg sin knallrøde leppestift og glamorøse antrekk.

Paradis er en typisk kameleon, og kan enkelt endre utseende ved hjelpe av sminke og hårstil.

(bildekarusell under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Getty/Allover)

SE FLERE BILDER AV VANESSA PARADIS HER:

3801

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.