RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjeler gulrøtter fra rådyra

Skien (NTB): I Telemark legges det ut rundt 100 tonn med gulrøtter på fôrplasser til firbeinte. Men grådige tobeinte med bil og tilhenger spiser bokstavelig talt av lasset.

For å holde hjortedyrene borte fra veier og jernbanespor, og ellers sørge for at de kan overleve vinteren på best mulig måte, legger skogselskapet Løvenskiold Fossum i Skien ut rundt 100 tonn med gulrøtter, drøyt 500 tonn med silofôr, tonnevis med havre og en del mineralsteiner på i alt 20 fôrplasser som selskaper forvalter.

Men grådige tobeinte med sans for gratis matauk tar godt for seg av gulrøttene, som på grunn av form, størrelse og andre forhold vrakes som menneskeføde og går til dyrefôr, skriver Dagbladet.

? Jeg vet ikke hva slags mennesker som gjør slikt, men de begår en stor feil. De kommer med hengere og fyller opp. Det viser sporene etter dem, sier driftsleder Rune Jensen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere