Stjeler motetips fra Mette-Marit

Foto: Splash News/X17Online (Bildemontasje)

Det lilla Louis Vuitton-skjerfet er nå rundt alles halser.

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit viste seg med Louis Vuitton-skjerfet lenge før stilikoner som Jessica Biel, Liv Tyler, Sienna Miller og Rachel Bilson.

Side2 skrev om Mette-Marits trendy skjerf etter at hun og kronprins Haakon var på fylkestur i Rogaland høsten 2009. Da sammenlignet vi henne med Jennifer Aniston.

Les den saken her:De har samme trendskjerf

Lilla mest populært
Nå er det nettopp dette skjerfet i leopardprint alle gjerne vil ha. Skjerfet er fra det store og kjente motehuset Louis Vuitton, og har en prislapp på cirka 4500 norske kroner. Motehusets eneste butikk i Norge holder til i Akersgata i Oslo.

Mette-Marit var en av de første i Norge som viste seg i dette skjerfet. Hennes skjerf er i lysrosa og lysebrunt (fargen kalles Pale Pink i motehuset) med dyreprint.

Senere har vi sett stjerner som Jessica Biel, Liv Tyler, Sienna Miller, Kate Moss, Keira Knightley, Mary-Kate Olsen og Rachel Bilson med det populære skjerfet - og helst i knallfarget lilla. Det samme skjerfet hadde også PR-ansvarlig i Louis Vuitton Norge, Anette Stai, på seg under Oslo Fashion Week i august i fjor.

Hyllest
Skjerfene er en hyllest fra Louis Vuittons sjefdesigner Marc Jacobs til den avdøde graffitikunstneren Stephen Sprouse.

De nye it-skjerfene er altså inspirert av hans forkjærlighet til blomster og graffiti. Skjerfene er laget i kasjmir og silke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.