Stjeler Salanders stil

Foto: Knut Koivisto / Nordisk Film

«Lisbeth Salander» har allerede blitt et stilikon i Frankrike.

13.03.09 21:36

(SIDE2): Stig Larssons krimtrilogi er nok en gang en hype siden første del «Menn som hater kvinner» har kommet på kino. Spesielt blir karakteren «Lisbeth Salander» viet mye oppmerksomhet, og nå også fra uventet hold.

//SE FLERE BILDER AV «LISBETH SALANDERS» STIL NEDERST I ARTIKKELEN//

Siste fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Rått og rocka i moteserie
Ifølge Göteborgs-posten skal motelandet Frankrike ha falt for Salanders harde og råe stil. Glansede magasiner har allerede kjørt motereportasjer med «stjel stilen» der modellene blant annet er stylet med smale jeans, motorsykkeljakke, brede belter og tatoveringer.

Mer enn tre millioner franskmenn har kjøpt de spennende bøkene som handler om journalisten Mikael Blomquist spilt av Michael Nyqvist og Noomi Rapace i rollen som hackeren Lisbeth Salander.

LES MER OM MOTE HER

Høstens trend
Den rå moten er nok ikke bare takket være Larsson-figuren; det var mye skinn og rocka plagg på catwalken under moteukene tidligere i år og det blir en tøff høst vi kan se frem til på motefronten.

Skinnjakken er også høyaktuell til høsten, og under moteuka i New York viste flere av designerne fram sine tolkninger av det populære plagget. Det som definitivt går igjen er fargene, og skinnjakken skal fortsatt være sort eller brun.

Skinn var også gjenganger i andre plagg, og vi går en røff og sort høst i møte etterfulgt av denne vårens mer søte uttrykk.

Les også
Denne blir vi aldri lei av

1448

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.