RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjerne- samarbeid i Sverige

Sist oppdatert:
Justin Timberlake og Johan Lindeberg blir samarbeidspartnere.

(SIDE2): Justin Timberlake digger Johan Lindebergs klær, og vil derfor nå samarbeide med den svenske designeren. Det skriver Dagens Industri, ifølge Aftonbladet.

Sportsklær
Justin skal sammen med Johan og Marcella Lindeberg lage fremtidens sportsklær. Artisten og hans barndomskompis Trace Ayala driver klesmerket William Rast, som selger sportsklær til gutter og jenter. Tanken bak samarbeidet er at klærne skal komplimentere Rasts nesten tre år gamle jeanssortiment, som selges på eksklusive varehus i Sverige. Lanseringen planlegges til høsten 2008, og både Johan og Marcella Lindeberg blir kreative sjefer; hun for damekolleksjonen og han for herrekolleksjonen.

Revansje
Marcella var tvunget til å gå av som kreativ sjef for J Lindeberg, da hennes damekolleksjoner ble lagt ned tidligere i år. Johan Lindeberg som er gründeren i J Lindeberg, havnet på kollisjonskurs med selskapets ledere, og jobber i dag kun 50 prosent. Resten av tiden bruker han på egne prosjekter, som dette med Justin Timberlake. Dette blir derfor trolig en revansje for designerne.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere