(Spillmagasinet): Vi trenger bare å nevne navnet Owe Boll for at det skal få det til å gå kaldt nedover både film- og spillelskere. Tyskerens evne til å lage vanvittig dårlige filmer basert på spill er legendarisk.

Og når sant skal sies er det heller ikke spesielt mange andre som har klart å lage gode filmer av spill. Om noen husker van Dammes opptreden i Street Fighter, den miserable Mortal Kombat-serien, Super Mario, Doom, Dead or Alive - eller noen av de andre spillfilmene er det ikke mye å skryte av.

Men nå kan det se ut til at noen ønsker å legge World of Warcraft inn blant en svært liten gruppe filmer som er basert på spill som ikke kommer til å bli så verst.

The New York Times melder nemlig at Sam Raimi har sagt ja til å ta regien over filmen, som er planlagt lansert i 2011. Raimi står bak samtlige Spider Man-filmer, som har blitt gigantsuksesser alle som en, de legendariske Evil Dead-filmene og har jobbet med en lang rekke TV-serier og mindre produksjoner.

Filmen har også fått Charles Roven til å være en av produsentene, og han har «The Dark Knight» på samvittigheten.

Det er forøvrig studioene Legendary Pictures og Warner Brothers som er pådrivere for filmene, og de har tidligere sammen laget nettopp The Dark Knight og superfilmen 300.