RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernene elsker Maxi-mote

Sist oppdatert:
Hollywoodstjernene elsker den, og det vil du også gjøre. Sommerens vakreste kjole passer for alle!

(LXUS.no) Miniskjørt og små topper som viser magen bør snarest gjemmes aller lengst inne i skapet. Den heteste sommertrenden er stor, større størst, og stjernene elsker den: maxi-kjolen.

LES OGSÅ: Norsk designveske til en kvart million

Det viktigste er at kjolen skal være lang; ellers er det fritt spillerom for individuelt preg. Enten den er sliten, drapert, knallfarget, retro eller voluminøs er denne kjolen et must for alle moteslaver. Den er komfortabel, allsidig og ser fantastisk ut. Og sist men ikke minst: det finnes en perfekt maxi-kjole for alle kroppsfasonger.

MAXI-STJERNER: Skuespiller-stjernene Mischa Barton, Jessica Alba og Amanda Bynes sverger til lange, komfortable og sexy maxi-kjoler.

Den fremhever sexy kroppsdeler som nakke, bryst og hals, mens den skjuler bleike, ubarberte vinterlegger og signe rumper. Alle kan føle seg feminine, sexy og klare for sommeren i dette plagget.

Stjernenes favoritt

Verdens vakreste kvinner har også omfavnet maxi-kjolen, selv om de har både mager og rumper som tåler dagens lys. Jessica Biel, Keira Knightley, Kate Moss og Pari Hilton har alle møtt opp til fest iført designerversjoner av kjolen. Eva Longoria og Mischa Barton bærer den til hverdags.

LES MER OM LUKSUSTRENDER PÅ www.LXUS.no

Også gravide Jessica Alba sverger til maxi-moten, og skjuler den struttende magen sin under folder av flytende chiffon.

Til hverdag og fest

Maxi-kjolen kan du bruke både på den ultimate sommerfesten, og når du griller i parken. Nøkkelordet er tilbehør. For en pyntet look matcher du med stiletthæler, oppsatt hår og en søt clutch-veske.

LES OGSÅ: Årets hotteste solbrilletrender

Vil du tone det ned kan du bruke gladiator-inspirerte sandaler, overdimensjonerte smykker og en stor, sliten skulderveske i lær. Slå ut håret, og slipp løs kjendisbohemen i deg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere