RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernene elsker Roland Mouret

Sist oppdatert:
Se hvorfor i galleriet!

(Womanweb.no): Det er ikke så lenge siden Roland var en ganske ukjent designer. Det fikk derimot Scarlett Johansson raskt forandret på. Hun rakk så vidt å trå på den røde løperen under årets Oscar-utdeling iført den mest sexy, stramtsittende Roland Mouret-kreasjonen, før verden begeistret kastet seg over hans design.

*Se flere av kjolene i galleriet nederst på siden*

Siden da har all verdens kjente kropper trukket i den franske designerens vakre kjoler på røde løpere. Så forskjellige folk som Nicole Kidman, Sienna Miller og Victoria Beckham har iført seg motemannens kreasjoner – nå har prestasjonen vunnet Roland en pris. Da britiske Fashion Awards ble utdelt før helgen, stakk Roland Mouret nemlig av med prisen som den hotteste designeren på den røde løperen.

Roland har da også tatt trender på kornet: Han er mannen du kan takke for at ladylike-stilen og timeglassfasongen i stor grad er kommet i fokus denne høsten.

Men akk! Du må sannsynligvis vente lenge på mer nytt fra designeren. Roland har nylig sluttet i jobben som sjefsdesigner for sitt eget merke grunnet uoverenstemmelser med ledelsen. Han fortsetter dog å jobbe med merket i seks måneder til – vårkolleksjonen er allerede på vei – men så går han nye veier. Vi venter i spenning.

Les også:

Ladylike høst

Test: Er du kjedelig i sengen?

Stor guide!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere