RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernene fikk det først...

(Scanpix)
Men snart er det din tur!

(SIDE2): Paris Hilton (28), Cat Deeley (33) og Hayden Panettiere (20) troppet alle opp på lanseringen av Jimmy Choos kolleksjon for H&M - og de var på lik linje med alle de andre kledd fra topp til tå i den relativt eksklusive designerkolleksjonen for den svenske kleskjeden.

Lakk, lær og paljetter er stikkord for klærne, mens skoene selvsagt er helt i tråd med Jimmys visjon for kvinners føtter. Sexy, superhøy hæler...

Les også:Slik blir Jimmy Choo for H&M

Se bilder nederst i saken!

Tok med mor
Paris og lillesøster Nicky Hilton (26) tok like gjerne med seg foreldrene sine på den stjernespekkede lanseringen for H&M. Hotellarvingenes mamma Kathy og pappa Ricky ble med døtrene på skofesten som ble holdt i Los Angeles ti dager før kolleksjonen slippes i Norge.

Både Paris og Nicky har et forhold til den svenske kleskjeden, og kom selvsagt begge i klærne fra Choo.

- Jeg har elsket H&M lenge, men at Jimmy Choo faktisk skal designe for dem er jo helt fantastisk. Veskene, skoene, alt er utrolig kult, jeg ser fram til å bruke alt sammen, sier Paris ifølge Daily Mail.

Hyllet designeren
Nesten alle kjendiskvinnene hadde valgt seg sko, tilbehør eller antrekk fra Jimmy Choos nye kolleksjon for å hylle den populære skodesigneren.

Heroes-Hayden troppet opp i skinntights fra kolleksjon matchet med en løs paljettjakke over og clutchveske i sebraprint med nagler fra kolleksjonen.

- Jeg elsker disse buksene, sier Hayden om sine trange skinntights.

14. november lanseres kolleksjonen i noen utvalgte Hennes og Maurtiz-butikker her i landet. For å ha kontroll over det kleskjeden tror vil bli kaotiske tilstander, skal det gis ut armbånd til de første 160 som står i kø - for å forsikre om at de kommer seg til tilbehørsområdet først.

2545

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere