RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernene gjenforenes

Foto: NBC (Getty Images)
Sist oppdatert:
Firkløveret fra «Seinfeld» møtes igjen.

(SIDE2:) Jerry, Elaine, George og Kramer som blir spilt av Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander og Michael Richards vil dukke opp sammen i flere episoder av serien «Curb Your Enthusiasm» eller «Ingen Grunn til Begeistring» som den heter på NRK.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nevrotiske versjoner
Selv om skuespillerne allerede har dukket opp i gjesteroller i serien, så blir det første gangen hele besetningen er samlet siden teppet falt for «Seinfeld» for nesten elleve år siden i 1998, melder Splash News.

«Curb Your Enthusiasm» ble skapt av Larry David som var med på å skape «Seinfeld.» David spiller også hovedrollen som seg selv i serien, men mange av bifigurene er fiktive.

«Seinfeld»- stjernene spiller en nevrotisk versjon av seg selv i serien, som snart er i gang med å spille inn ti nye episoder i sin syvende sesong.

Introdusert av Eia
Ifølge tvslave.no har også Ted Danson (Sam i «Cheers») og Diane Keaton hatt gjesteroller i serien.

Wikipedia skriver at det i Norge var Harald Eia som var en av de som jobbet for å få serien hit. Serien hadde premiere på NRK2 den 26. januar 2006, og det var Harald Eia som introduserte serien for seerne. Serien vises også på Canal+ under tittelen «Slapp av Larry!»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere