RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernene på storfest

STJERNER: Beyonce Knowles, Katie Holmes og Eva Longoria var bare tre av en hel gjeng med store Hollywoodstjerner og designerne som samlet seg til motefest på The Met.
STJERNER: Beyonce Knowles, Katie Holmes og Eva Longoria var bare tre av en hel gjeng med store Hollywoodstjerner og designerne som samlet seg til motefest på The Met. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Katie Holmes hyllet superstjernene med sine a-listevenner på The Met. Se de fantastiske kjolebildene her!

(SIDE2): Absolutt ALLE var der. De største Hollywood-stjernene holdt i de største designerne. Julia Roberts, Armani, Katie Holmes og Tom Cruise, Beckham-paret, Beyoncé Knowles, Stella McCartney, Gisele Bündhcen... Listen er endeløs og de vakre kjolene likeså.

Den stjernespekkede røde løperen var i forbindelse med det berømte New York-museet Metropolitan Museum's Costume Institute Galas store utstilling «Superheroes: Fashion and Fantasy». Det var en vernissasje vi alle ønsker vi kunne gått på...

Se bilder av alle stjernene nederst i saken!

Så rødt
Stilikonet Katie Holmes (29) kom på den røde løper i en fotsid, stroppløs vintage paljettkjole signert kompis Giorgio Armani som er en av hovedsponsorene av utstillingen. Katie, som har klippet håret i en kul bob, så helt utrolig strålende ut med sin stjernemann Tom Cruise ved sin side.

Katies knall rødoransje kjole var kanskje en hyllest til superheltenes fargesterke kostymer? Med knallblå pumps til, et langt kjede rundt halsen og sterkere sminke enn det vi vanligvis ser henne med holder vi en knapp på det.

Les også: Ny vår for sunne stilikon

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!
Er du på jakt etter en kjæreste? Prøv Side2 single du også!

Armani-dilla
Ektemann Tom hadde selvsagt fått en skreddersydd dress fra Giorgio Armani, og det samme hadde fotballkompis David Beckham som også fronter designermerkes undertøykolleksjon. David og Victoria Beckham kom sammen og selv om Victoria ikke smilte en gang til fotografene, så gleder nok paret seg over at de er inne i varmen hos a-listen i Hollywood.

Superhelter
Åpningen av store utstillinger på The Met tiltrekker seg alltid store stjerner, og den røde løper bugner over av god smak og fantastiske kreasjoner moteverden sikler over.

Med den italienske designeren Giorgio Armani som æresformann av The Met åpnet han sammen med sine stjernevenner utstillingen der nye superheltrakter signert designere som Armani og Versace stilles i tillegg til originalkostymene fra filmer som «Superman», «Spiderman» og «Catwoman».

Se bilder av alle stjernene nederst i saken!

Se video fra utstillingen her

235655

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere