*Nettavisen* Nyheter.

Stjernene ser rødt!

Foto: (Splash News)

Nå skal leppene være knallrøde.

08.06.11 12:02

(SIDE2): Stjernene har virkelig fått vist seg fra sine beste sider denne uken. Søndag var det de yngste skuespillerne som viste fram sine nyeste minikjoler under MTV Movie Awards i Los Angeles, og mandag viste de litt eldre supermodellene og fashionistaene fram sine lekreste maxikjoler under CFDA Fashion Awards i New York.

Felles for de alle er knallfarget lepper og negler.

Leppene i fokus
Emma Watson, Hailee Steinfeld og Leelee Sobieski, som det er bilde av her, er bare noen av dem som har vist seg med knallfarget lepper den siste tiden. Stjernene liker å skille seg ut, og det gjør de ofte ved å legge vekt på knallfarget lepper.

Rødt til rødt
Tidligere har det vært en uskreven regel om at du dropper røde lepper til rød kjole, men det er det tydeligvis slutt på.

Supermodellene Alessandra Ambrosio og Karlie Kloss stilte begge i røde maxikjoler og knallrøde lepper på CFDA Fashion Awards mandag. Denne kombinasjonen er spesielt lekker til en solbrun hud.

Finn din farge!
Lady Gaga, Chloë Sevigny og Gwen Stefani er trofaste til den knallrøde leppestiften, og har tydelig funnet sine favoritter for lenge siden. Chloe Sevigny har tidligere innrømmet at hennes favoritt er MACs Lady Danger.

De røde leppestiftene kommer i en rekke fargenyanser; dyp rød, burgunder, plomme, blodrødt og tomatrød. Det er opp til deg å velge rødt med den fargenyansen som kler deg best. Chloes Mac-leppestift er tomatfarget, og har en anelse gult i seg, mens Lady Gaga går mer mot blå nyanser i hennes dyp røde leppestift.

SE FLERE KJENDISER MED KNALLRØDE LEPPER HER:

4304

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.