*Nettavisen* Nyheter.

Stjernenes baby-favoritter

MOTERIKTIGE SMÅTRÅKK: Suri på armen til pappa Tom Cruise, Brad Pitts datter Zahara og Gwen Stefanis sønn Kingston er alle trendy i klesveien. Foto: (Stella Pictures)

Bare i helgen ble det født tre kjendisbabyer i Hollywood, og de skal jo kles opp etter beste evne. Hvilke merker velger stjernene?

15.01.08 15:49

(SIDE2) Det har vært en av de travleste ukene på babyfronten i Hollywood.

Popprinsesse Christina Aguilera (27) fikk sønnen Max Lithron, realitystjerne og kjendisdatter Nicole Richie (26) fikk datteren Harlow Winter Kate, og skuespiller Courtney Thorne-Smith fikk sønnen Jacob Emerson denne helgen. I forrige uke fikk skuespiller Toni Collette (35) datteren Sage Flowers og designer Stella McCartney (36) fikk sitt tredje barn - sønnen Beckett Robert Leem. Kanskje det har vært noe i vannet i filmbyen, 2007 var helt klart et ekstremt babyår - se den lange babylisten her!

Se de trendy småbarna i en store bildeserie nederst!

Designmerker til minsten
Nå gjenstår det å se hva de minste blir kledd opp i, men kjendisene får iallfall ingen problemer med å finne designklær til sine nyfødte! Kjendismødrene trykker designklær til sitt bryst, og det er liten tvil om at babyene ikke kommer til å se dårligere ut enn deres kjente mødre. Flere av motehusene har tydelig latt seg inspirere, og flere har egne babymerker i designhyllene.

Les også:Klær til «kule kidz»

Noen designmerker med barneklær:

° Armani Junior

° Burberry Kids

° Baby Dior

° Cacharel

° D&G Kids

° DKNY Kids

° Diesel Kids

° Ralph Lauren

° Moschino

° Small Paul by Paul Frank

° Tommy Hilfiger

Dyre klær
De to siste årene har det vært babyboom i Hollywood, og stjernene vet å vise frem sine små i kule klær. Barna ser nesten ut som små voksne i sine designklær. En av de alle mest fasjonable barna er Gwen Stefanis sønn Kingston. Han kles opp i mammas eget merke L.A.M.B., og er gjerne med sin berømte mor på motevisningene. Suri Cruise er en annen svært moteriktig liten jente. To år gammel er hun kledd i klassiske merker som Burberry og Armani.

Retro
Barna til Angelina Jolie og Brad Pitt er sett i kule retro t-skjorter med bandtrykk og de matcher gjerne mors og fars klær. Da Shiloh Jolie-Pitt ble født og de første bildene av henne viste henne iført trøye fra «The Pots and Pans Company» ble klærne umiddelbart utsolgt. Zahara er også hyllet som en av de aller mest trendy småungene i Hollywood.

Les også:De mest innflytelsesrike barna

Skandinavisk design
Norske Stokke og svenske BabyBjörn er design som gjør det stort i Hollywood. Begge merker produserer en mengde babyprodukter som vogner, senger og bærebager. Angelina og Brad kjøpte babyseng fra Stokke da Shiloh ble født, mens det svenske merket ble vist tydelig frem i komedien «Knocked Up» med Kathrine Heigl.

Trillevognene til Stokke er også veldig populære, stjerner som Courtney Cox Arquette, Adam Sandler, Heidi Klum og Claudia Schiffer har alle valgt vognen til sine smårollinger.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag