RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernenes hårtabber

Foto: gettyimages
Noen kjendiser vet rett og slett ikke hvordan de skal bruke sminke eller sette opp håret. Se bilder av tabbene her!

(BIIPMAG): Flere kjente stjerner er helt på bærtur når det kommer til hårfrisyrer. Se hvem som har bommet totalt med håroppsettet.

Grått hår
Hvis du vil unngå fett hår kan du ta i bruk tørrsjampo eller babypudder som skal absorbere fettlaget i håret. Dette er kanskje et godt tips, men det gjelder å ikke overdrive: Selv om Mary-Kate Olsen har en blond hårfarge, blir det hvite pudderet altfor synlig og resultatet blir dessverre ikke helt vellykket (se bildet ovenfor).

Absolutt GaGa?
Lady GaGas kjennetegn er veldig blondt hår, brun hudfarge og altfor mye sminke. Mottoet til sangerinnen sier sitt: Bli gjenkjent til enhver pris, noe blondinen gjennomfører til det fulle. I tillegg er GaGas «look» veldig ekstravagant på scenen og det smarte skjønnhetstipset «Less is More» har hun nok ikke hørt om.

Vondt i øynene
Har Christina Aguilera akkurat sett seg selv i speilet? Hvorfor kniper hun øyene sammen? Popdronningens blonde hårfarge er så lys at den nærmest blender alle i nærmeste omkrets.

Løvehår
Beyoncé Knowles burde fortsette med å lage kule låter og ikke begi seg ut på å lage merkelige hårfrisyrer. Ønske etter et fantastisk håroppsett ser mer ut som en mislykket løvemanke.

Hårproblemer
Det ser nesten ut som om Juliette Lewis har problemer med å bestemme seg når det kommer til hårfarger. Sangerinnen og skuespillerens sveis forbinder man ikke særlig mye til «one million dollar look». Håret består av både rødlige og blonde striper i det egentlige svartfargede håret.

Sort ettervekst
«Blondes have mor fun» tenkte sikkert Natalie Imbruglia da hun farget håret blondt, men den svarte etterveksten ser alt annet enn pent ut. Kanskje Natalie burde holdt seg til sin originale hårfarge?

Kilde:(vogue.de)

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere