RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernenes hemmelige tips

Sist oppdatert:
Lurer du på hvorfor alle i Hollywood ser helt fantastiske ut? Her er deres hemmelige tips.

(SIDE2): - Det er klart det fins en rekke knep for å se penere og yngre ut. Jeg har jo jobbet med mange av de store stjernene og vet at de benytter seg av en rekke skjønnhetsprodukter for å se unge og vakre ut lengst mulig, sier stjernestylist Jan Thomas til side2.

Han er på vei til flyplassen for å reise til L.A og årets Oscar-utdeling hvor han kommer til å style og sminke stjernene. Her er hans liste over de mest brukte produktene stjernene benytter seg av for å kunne leve av utseendet sitt så lenge som mulig.

Modellenes «must have»
Produkt: Hemorridekrem - Preparation H
- Denne kremen er ikke mot rynker men hevelse under øynene. Dette er ikke en erstatning for hudpleie men noe som en gang i blant blir brukt av oss proffe når vi opplever at modellen eller skuespilleren vi skal sminke er veldig trøtt eller har en allergi og er hoven. Ofte har de fått lite søvn med sene kvelder og tidlige «photoshoots».

Du får kjøpt lignende hemorridekrem på apoteket i Norge uten resept, men husk å kjøpe en uten kortison, og helst i gele-form. Husk også å bruke ytterst lite av gangen, og ikke overdriv bruken.

Leonardos favoritt
Produkt: Smart Eye - La Prairie
- Denne øyekremen er helt fantastisk. «Alle» stjernene bruker den. Både Johnny Depp, Brad Pitt og til og med Leonardo Di Caprio som ikke bruker noen andre skjønnhetsprodukter. Den har også solfaktor 15 og du trenger bare å bruke den en gang om dagen. Kremen er oppstrammende, reduserer svellinger og svir ikke.

Få babyhud
Produkt: Babyolje
- Ta 2 ss babyolje i et varmt bad og ligg i badet i 20 minutter. Det varme vannet gjør at porene åpner seg og trekker til seg fuktighet lettere enn hvis du smører den rett på huden. Gjør dette en gang i uka. Er du veldig tørr så bruk gjerne dobbel dose (3-4 ss olje).

Forebygg rynkene
Produkt: A-vitaminsyre
- Dette produktet forebygger og fjerner fine linjer. Husk at huden kan bli lysømfintlig, rød, flassete og tynnere. Kremen er reseptbelagt.

Stjernenes selvfølge
Produkt: Strivectine MB
- Dette er en krem som gjør huden tjukkere og mer motstandsdyktig. Dette er verdens mestselgende skjønnhetprodukt og «alle» bruker den. Jennifer Lopez og Ricky Martin er storforbrukere. Dette er et kjent fenomen i Hollywood. Kremen reparerer arrdannelser og huden blir finere og lettere å ha med å gjøre. Egentlig er denne kremen en krem mot strekkmerker. Kremen kan du snart kjøpe på Gimle Parfymeri. Bruk den som en kur 2 ganger om dagen i 12 uker.

Madonnas hårtips
- Alle stjernene bruker en hårkur flere ganger i uken. Trikset er å dusje og ta i hårkur før trening. tre på seg en caps for så å trene. Når du trener blir håret varmt og hårkuren trekker godt inn. Så skyller du ut etterpå. Det er derfor du alltid ser Madonna med caps! Gjør det samme når du er ute og flyr. Da slipper du å få knusktørt hår.

Jennifer Lopez' luksuskrem
Produkt: Caviar fra La Prairie
- Dette er et dyrt produkt som gir max. fuktighet. Jennifer Lopez smører inn hele kroppen med dette produktet. Bruk det dersom du skal ut å fly, så forhindrer du tørr hud som kan gi deg fine linjer.

Trendy trappetrening
- Den mest trendye treningen blant stjernene akkuaret nå er å løpe i trapper. da får du trent både mage, rumpe og lår. I L.A så løper stjernene i Santa Monica stairs, mens du kan løpe i Holmenkollen.Løp små trappetrinn i raskt tempo. Dette driver både Jennifer Aniston, Brad Pitt og Jennifer Lopez med.

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere