*Nettavisen* Nyheter.

Stjernenes minimale midjer

Foto: (Scanpix)

Skuespiller Keira Knightley har en midje på kun 59 centimeter, og hun er ikke den eneste som har en kort livlinje.

23.09.08 19:17

(BiipMag): Keira Knightley spiller Georgiana i det nye historiske dramaet «The Duchess». Nylig avslørte Justine Gale den tynne skuespillerens smale kroppsmål. Hun var med på filminnspillingen og prøvde alle klærne til Keira på forhånd.

- Smertefullt
Gale har nemlig de samme kroppsmålene som Keira og prøvde alle klærne før scenene ble spilt inn. Hun forteller at hun ble presset inn i trange korsetter:

- Uansett, all smerten var verdt det for å kunne ha på seg utrolig vakre kjoler. Noen kjoler ble tilpasset meg kun få timer før de ble brukt av Keira og spilt inn, sier Gale iføgle BANG Showbiz.

- Et mareritt!
Keira innrømmer at hun hadde problemer med å presse seg inn i kostymene til filmen som har premiere vinteren 2009:

- Jeg hadde forskjellige korsetter, og det var veldig merkelig fordi alle helt klart laget for å passe til meg, men noen av dem kunne jeg puste i og noen av dem kunne jeg absolutt ikke puste i. Det var en mareritt!

Andre tynne midjer
Keira er ikke den eneste celebriteten som har en tynn midje. Da sangerinnen Kylie Minogue var på turné i 2005 ble det rapportert at hun hadde på seg et korsett som var kun 40, 5 centimeter. Victoria Beckham på sin side skal visstnok ha en midje på rundt 58 centimeter.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.