*Nettavisen* Nyheter.

Stjernenes nazihelvete

Lurer du på hvordan stjernene holder seg vakre og slanke? Det er rett og slett fordi de utøver nazi-disiplin på egen kropp. Se hva de spiser.

25.01.06 18:38

(SIDE2): Det skal vel sies av mange av stjernene i Hollywood er velsignet med gode gener fra naturens side. Likevel ligger de ikke på latsiden når de skal holde kropp og utseendet på topp. Her må det disiplin til, og stjernene følger beinharde dietter og tar gjerne inn på helsefarm med jevne mellomrom. Les hva de ulike stjernene putter i munnen.

Cindy Crawford, Rene Zellweger og Queen Latifah sverger til helsefarm når de skal ned i vekt. Alle har de vært på helsefarmen «The Ashram» i Santa Monica Hills for å komme i form og gå ned i vekt. På denne helsefarmen spises det vegetarkost som helst er rå, og det trenes fra morgen til kveld. Hele ideen til de to svenske damene som driver stedet er å ta med gjestene ut i den vakre naturen. Men tro ikke at det er en vanlig søndagstur som står på programmet. Her er det røffe turer på fem timer med mye stigning som skal tilbakelegges. Vekkerklokka ringer kl 05.30 hver morgen, og da serveres det frokost som kan bestå av ett egg og en fruktcoktail.

Sjekk ut helsefarmen her.

Gwyneth Paltrow er kjent for å være meget kritisk til hva hun putter i munnen. Hun sverger til yoga som treningsform, og en makrobiotisk diett som betyr at hun styrer unna all bearbeidet mat, sukker, salt, alkohol og raske karbohydrater som for eksempel pasta. Madonna er også en tilhenger, sies det. Gwyneth ser også at datteren styrer unna fastfood kjeder som McDonalds når hun blir eldre.

Jennifer Aniston slanker seg ved hjelp av dietter med mye protein og lite karbohydrater. Hun bruker den kontroversielle Zone-dietten, som betyr at hun aldri spiser pasta, ris og brød sammen med kjøtt og ost.

Heidi Klum raste ned i vekt etter sin siste graviditet. Dette skyldes dietten «The Ultimate New York Body Plan» som er utviklet av amerikaneren David Kirsch.

Dette lover dietten: Få mer energi og brenn kalorier, ton musklene raskest mulig, definer figuren, se bra ut og føl deg enda bedre. Mer om dietten kan du lese her.

Julia Roberts er kjent for å være hekta på soyaprodukter, og tar gjerne med sin egen soyamelk på kafé.

Teri Hatcher fra «Frustrerte fruer» er også en sær helsefrik som trener og spiser salater døgnet rundt. Hun trener minst en gang om dagen, og liker å løpe for å holde den syltynne kroppen i form.

Liz Hurley holder seg godt for alderen, men er kjent for å være sykelig opptatt av figuren sin. Når hun skal skeie ut spiser hun visstnok bare en banan og seks rosiner. Hun hevder ellers at hun er gammeldags og holder seg til helt vanlige lavkaloridietter. Men også stjerner blir lei av dietter. For en tid tilbake uttalte hun at var lei av å spise sunt, og at hun nå ville gå over til å spise pølser hver dag i stedet for.

Jennifer Lopez sparket nylig en assistent fordi han ville at hun skulle bli kvitt formene og begynne på diett.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Foto: Scanpix)

Cameron Diaz er derimot en av stjernene som spiser det hun har lyst på. Hun elsker cheeseburgere og mener hun har så høy forbrenning at det ikke betyr så mye hva hun spiser. Hun holder seg i tillegg gjerne i form ved å surfe sammen med kjæresten Justin Timberlake.

Jessica Simpson sverger til South beach dietten . Den går ut på at du skal spise riktig fett og riktige karbohydrater.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.