Stjernenes sexdebut

Foto: Scanpix

Halle Berry var 17, Jessica Simpson ventet til hun var gift mens Enrique Iglesias debuterte i firkant med tre villige jenter.

04.01.05 12:12

– Jeg har blitt veldig flink, sier sangeren og realitykjendisen Jessica Simpson om sine sengeferdigheter.

Den nå 24 år gamle skjønnheten er aktiv kristen og ventet til i forfjor med å ha sex. Da giftet hun seg med boyband-kjæresten Nick Lachey.

– Under mottakelsen klarte jeg ikke å tenke på annet enn at vi snart skulle «gjøre det». Bryllupsnatten var magisk. Nå har vi tatt igjen det tapte, og jeg er blitt veldig flink, sier Simpson ifølge Se og Hør.

Ville ventet
En annen kjent sangfulg ville også vente med å ha sex, men Britney Spears ga møydommen til sin mangeårige kjæreste Justin Timberlake.

– Vi hadde vært sammen i to år, og jeg trodde han var den rette. Men jeg tok feil, sier Britney, som er skuffet over at Timberlake sladret til TV om paret.

Alle gode ting er tre...
Ifølge Se og Hør har den latinske sexbomben Enrique Iglesias mottatt sextips fra sin far, den moderne casanovaen Julio Iglesias. Og han visste å gjøre ord om til handling. På et hotell i Spania debuterte han sammen med tre jenter.

– Da jeg kom til rommet var det tydelig at jentene ville ha sex. Jeg var klar, og vi hoppet til sengs. En av jentene ev av seg klærne og kastet seg over seg, forteller bedåreren.

Deppet ikke
Johnny Depp har ingen grunn til å deppe over sexlivet. Han er 41 år, er gift med Vanessa Paradise – og kan debuterte allerede som 13-åring.

– Jeg spilte gitar på en klubb, og en jente som var litt eldre enn meg sjekket meg opp. Hun var også jomfru, og det skjedde i en blå Ford, forteller superstjernen.

Fikk hele Berry
For skuespillerinnen Halle Barry var debuten ingen tilfeldighet og hun tenkte seg nøye om før kjæresten fikk hele henne.

– For meg var 17 år helt riktig alder, og jeg angrer ikke. Det skjedde under romantiske omstendigheter med min første kjæreste. Han kaller seg fremdeles «den opprinnelige kjæresten» forteller den eksotiske skjønnheten ifølge Se og Hør.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.