*Nettavisen* Nyheter.

Stjernenes sexhemmeligheter

Foto: EPA

Ikke alle kjendiser er opptatt av å holde privatlivet sitt for seg selv.

(SIDE2:) Dette er kjendisene som forteller om sine mest intime historier til media - til lesernes store fornøyelse.

Trekant med tvillinger
Lily Allen har prøvd mye når det gjelder sex. Og hun skryter gjerne av de sære historiene.

- Jeg scoret en gang med noen eneggede tvillinger i San Diego i USA, sier hun, før hun forteller detaljert om hvordan de tre hadde sex, skriver EkstraBladet.

Blod og kniver
Angelina Jolie har avslørt hva som skjedde første gang hun hadde sex.

- Jeg hadde min første kjæreste, og jeg hadde sex med ham da jeg var 14. I et øyeblikk jeg ville føle meg nærmere ham, tok jeg tak i en kniv og skar ham. Han skar meg tilbake, sier hun ifølge TheSun.co.uk.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ikke bare vill
Sienna Miller framstilles ofte som en partyjente med mange flammer. Men hun er ikke slik i virkeligheten.

- Jeg har faktisk aldri blitt tatt med på en ordentlig date i hele mitt liv. Jeg har aldri hatt en one-night-stand. Jeg er en skikkelig forhold-person - i motsetning til hva alle tror, sier hun ifølge ABC News.

Tre råd
Jada Pinkett Smith har fortalt om hva som gjør at hun og Will Smith fortsatt har et aktivt sexliv. Hun trekker fram tre viktige punkter: Kle deg sexy, spontanitet og å holde søndagen ledig for å tilbringe tid sammen.

LES OGSÅ: Avslører sine beste sextips

På egenhånd
Det er ikke alltid man har en kjæreste i nærheten, og da er det godt å kunne stole på seg selv. Det gjør i hvert fall Robert Downey Jr.

- Jeg var i en periode en inngående serieonanist: Men det var det beste jeg kunne være på det tidspunktet. Jeg skambrukte organet mitt og onanerte det beste jeg kunne, sier han ifølge EkstraBladet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Som en tenåringsgutt
Megan Fox er en av Hollywoods mest ettertraktede kvinner for tiden. Og guttene får ikke mindre grunn til å like henne når de hører om sexappetitten hennes:

- Jeg har libido som en tenåringsgutt. Jeg ville heller hatt sex hele tiden enn å forlate huset, sier hun ifølge ABC News.

Tidlig debut
Johnny Depp er vanligvis en privat person, men han har likevel avslørt at han mistet jomfrudommen i svært ung alder.

- Jeg spilte gitar på en klubb, og en jente som var litt eldre enn meg sjekket meg opp. Hun var også jomfru, og det skjedde i en blå Ford, har han tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Stjernenes sexdebut

Kona besvimte
David Duchovny, kjent fra TV-seriene «X-Files» og «Californication», har tidligere vært innlagt for sexavhengighet. Han forteller om en gang han hadde sex med kona Tea i en badstu.

- Jeg klarte strabasene okay, men Tea besvimte på grunn av heten, sier han ifølge EkstraBladet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Varte i to sekunder
Som mange andre gutter, hadde Ashton Kutcher problemer med å holde ut første gang han hadde sex.

- Det var med en jente jeg akkurat hadde møtt, som kompisen min spleisa meg med. Det hele varte i omtrent to sekunder. Det var skikkelig merkelig, sier han, og forteller videre at han hadde sex med henne igjen to år senere for å vise at han hadde blitt flinkere, skriver TheSun.co.uk.

Liker å bli bundet
Eva Longoria Parker forteller at hun liker å bli dominert i senga.

- Jeg har ikke noe imot å bli bundet med silketørklær. Jeg elsker når mannen tar styringen. Det er noe veldig sexy over å være den adlydende, sier hun ifølge EkstraBladet.dk.

LES OGSÅ: - Jeg liker å bli bundet i senga

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.