RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernenes skinnende festkjoler

Foto: Montasje/Scanpix
Det skorter ikke på glitter og glamour når kjendisene er på galla.

(SIDE2): Stjernene skinte om kapp da the Metropolian Museum of Art arrangerte kostymegalla mandag.

SE STOR BILDESPESIAL NEDERST

Modellen – en kroppsliggjøring av mote
Kveldens tematikk hyllet «The Model as Muse: Embodying Fashion» noe som også ble understreket av at flere designere og deres modellmuser ankom festen sammen. På den celebre gjestelisten sto superstjerner og moteskapere om hverandre.

Les også
Kjolekopi til 299 kroner
På tå hev i designersko

Kjendiser på rekke og rad
Artister som Madonna, Justin Timberlake og Kate Perry var representert på den røde løperen, det samme var skuespillerne Eva Mendez, Jessica Alba og Winona Ryder, samt motepersonligheter som sjefredaktør i amerikanske Vogue, Anna Wintour. Marc Jacobs, Michael Kors og Donatella Versace var noen av moteskaperne som var tilstedet på gallaen, og designerkledte modeller og muser viste sin langbente eleganse ved deres side.

Flere hadde benyttet sjansen til å kle seg skikkelig opp, mens andre heller kledte seg ut. Felles for mange av antrekkene var at de skinte i metalliske stoffer i gull- og sølvtoner.

Strålende vakre
Kate Moss kom i en vakker og skinnende kreasjon med tilhørende turban, Eva Mendez skimret i kroppsnær kjole, det samme gjorde Cindy Crawford, som var vakker i blått.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

1920

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere