RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernenes skjønnhetstips avslørt

Sist oppdatert:
Hemmeligheten bak den perfekte fasaden

(SIDE2): Brystvorte-skjulere, silikonputer, falskt hår og botox mot svette.

Kjendisene har en rekke knep for å se perfekt ut på den røde løperen. Nå har du mulighet til å gjøre det samme - om du orker.

LES OGSÅ: De verste stjerneoperasjonene

Noen av Hollywoods mest ettertraktede bildeeksperter avslører nå overfor AP hva som ligger bak kjendisenes perfekte fasade. Ikke rart resultatet blir bra!

Trinn 1: Spraytan
Aller først får kjendisene er gyllen brunfarge med spraytan, forteller bruningsekspert Jimmy Coco.

- Hvis de ikke har trent i det siste, kan jeg få det til å se ut som om de har det. Jeg kan tydeliggjøre muskulatur som ikke eksisterer, sier Coco, som har jobbet med blant annet Eva Longoria, Jennifer Garner, Jenny McCarthy and Lara Flynn Boyle.

Trinn 2: Undertøy som former kroppen
Trodde du at stjernenes perfekte kropp skyldes hard trening?

Tydeligvis ikke, ifølge kjendis-stylist Inge Fonteyne.

Undertøyskjeden Spanx er flittig brukt av kjendiser, som lover å fjerne både mage, sidefett og appelsinhud.

- Undertøyet går fra brystet til toppen av kneet. Den presser sammen skavankene du vil skjule, og er helt usynlig, forteller Fonteyne, som har jobbet med skjønnheter som Gisele Bundchen og Adriana Lima.

Kjendiser med store pupper som vil gå med kjole uten rygg, kan bruke en selvklebende silikon-BH som ikke gir dem hengepupper. Den kan også brukes inni en annen BH for å gi små pupper et løft.

Trinn 3: Puppeteip
Kjendisdamer med små fordeler som dropper BH-en, vil gjerne skjule brystvortene. Nå til dags selger de brystvorteskjulere av silikon, men før den tid måtte kjendisene være oppfinnsomme:

- Vi tok bokstavelig talt en bomullsdott og klistret den på brystvorten med teip. Det var som et naturfagsprosjekt, sier stylist Estee Stanley.

Puppeteip kan også klistres under puppene for å lage kløft. Dobbeltsidig teip brukes til å holde tynne stropper på plass, kjolen stram mot huden og å unngå en puppeglipp ved stor utringing.

Trinn 4: Botox mot svette
Naturlige stoffer sprer en dråpe svette som det skulle vært et hav under armen, noe kjendisene selvsagt må unngå.

En løsning er botox, som midletidig stopper hudens evne til å svette. En annen er Drysol, en reseptbelagt kur som ifølge Fonteyne tørker opp svettekjertlene.

Alt for å unngå svette medieoppslag dagen etter.

Trinn 5: Falsk hår
Stjernene er ikke født med det tykke, bølgete håret du ser på den røde løperen. Hemmeligheten er hår-extensions, avslører kjendis-frisør Michael Shaun Corby.

- Kjendisene går amok med hår-extensions under Oscar-sesongen, sier han.

De som ikke tør ta de største forpliktelsene kan få en frisyre for et døgn. Det bare klipses på, og fjernes dagen etter festen.

Lettere for menn
Ikke overraskende er det kvinnene som må gjennom denne lange prosessen før de entrer den røde løperen. Menn avslører ikke like mye av kroppen, og slipper de fleste av punktene over. De må likevel se ut på sitt beste, så de fleste bruker sminke, sier Coco.

- Kjendisene kan ikke se perfekt ut hele tiden, men de gjør det lille (!) ekstra under begivenheter med rød løper. Fra tåneglene til tuppen av hårstråene – hver centimeter er gjort noe med, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere