RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernenes største skandaler

Sist oppdatert:
Her er noen av de største kjendisskandalene siden 1982.

(SIDE2): De siste årene har kjendisene fått stadig mer oppmerksomhet. I tillegg ser det ut til at stjernene har en tendens til å havne i store skandaler.

Entertainment Weekly har kåret de siste 25 årenes største kjendisskandaler.

Pupper og religionskritikk
Øverst på listen troner Janet Jacksons opptreden under Super Bowl i 2004, hvor hun viste den ene puppen. Saken fikk konsekvenser for dagens direktesendinger, og CBS fikk 550 000 dollar i bot.

Andreplassen går til Mel Gibson. Da han ble stoppet av politiet for fyllekjøring, mente han at jødene hadde skylda, og at de i tillegg er ansvarlige for alle kriger i verden. Slike meninger godtas ikke.

Kritikk av en religiøs gruppe har også gitt Sinéad O’Connor plass på listen. I 1992 rev hun i stykker et bilde av paven, for å vise sin avsky mot barnemishandling.

Ikke skad barna
Ingenting er som en ekte sexskandale. Hugh Grant sørget derfor for mange samtaler rundt lunsjbord verden over i 1995, da han ble tatt med buksene nede sammen med en prostituert (4.plass).

Ikke alle skandaler er like populære. Når barn involveres, går det for langt. Så da Michael Jackson løftet babyen sin over balkongkanten i 2002, mistet han mange fans (5.plass).

Mer populær var skandalen da Woody Allen giftet seg med sin ekskones adoptivdatter i 1992 (6.plass).

Dummer seg ut
George W. Bush bør ikke kritiseres. Det fikk Dixie Chicks erfare i 2003. Da de sa at de var flaue for å komme fra samme stat som presidenten, sjokkerte de USA (7.plass).

Kjendiser som tar dumme valg, er populære. Derfor koste mange seg da Britney Spears tidligere i år barberte bort alt håret sitt (8.plass).

Sjokket var stort fra Brad Pitt i 2005 dumpet Jennifer Aniston. Bedre ble det ikke av at det fort ble kjent at Pitt hadde blitt sammen med Angelina Jolie i stedet (9.plass).

Bør ikke kritisere andre
Tom Cruise har gjort mye dumt de siste årene. Skandalen som havner på 11.plass, er hans kritikk mot Brooke Shields fordi hun brukte antidepressive medisiner ved fødselsdepresjon.

«Grey’s Anatomy»-stjernen Isaiah Washington havnet i trøbbel da han gjorde narr av sin homofile kollega (12.plass).

Milli Vanilli var populære på slutten av 1980-tallet. Men i 1990 ble det kjent at de ikke sang selv (13.plass).

Viser sitt sanne ansikt
De fleste kjenner Michael Richards som den morsomme Kramer i «Seinfeld». Mange ble derfor sjokkerte da han kom med rasistiske vitser under et standup-show (14.plass).

Ingen skandaleliste uten Lindsay Lohan. Hennes to episoder med fyllekjøring havner på 15.plass.

Rob Lowe var en suksessfull skuespiller på 1980-tallet. I 1988 gjorde han en dum feil: Han filmet sexakten med to jenter på 22 og 16 år. Denne ble senere offentliggjort (21.plass)

Sex og narkotika
Kate Moss ble tatt på fersken med kokain i nesa i 2005. Dette førte til at hun mistet flere kontrakter (23.plass)

Whitney Houston var en frisk, ung dame på begynnelsen av 1990-tallet. Men snart gikk det nedover med henne. Etter Michael Jacksons 30-årsjubileum i 2001, gikk ryktene om både anoreksi og narkotikamisbruk (24.plass).

I dag er Madonna en voksen dame med mann og barn. Men tidligere var hun en ekte rebell. Skandalen som får plass på listen, er turneen fra 1990, hvor hun blant annet simulerte at hun masturberte på scenen (25.plass).

Ikke bryt loven
At hun tjener massevis av penger på filmene sine, var tydeligvis ikke i hodet til Winona Ryder da hun stjal klær for 5560 dollar fra Saks Fifth Avenue (27.plass).

Drew Barrymore sjarmerte en hel verden i «E.T.» som 9-åring. Bare fire år senere, ble hun lagt inn på rehab for narkotikamisbruk (29.plass).

Blant de nyeste skandalene på listen, er Alec Baldwin, som tidligere i år skjelte ut sin 11 år gamle datter over telefon (41.plass).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere