*Nettavisen* Nyheter.

Stjernenes syke slankekurer

Foto: (Scanpix)

Ekstreme metoder for å holde vekta.

21.03.10 12:51

(SIDE2): Kjendisene går stadig mer drastisk til verks for å holde vekta nede. Det kan godt være disse slankekurene funker, men spesielt bra for kroppen er det ikke.

Demi Moore og Uma Thurman spiser all maten sin rå, fordi dette visstnok får kroppen til å forbrenne flere kalorier enn om maten er stekt eller kokt.

I tillegg til at maten skal være rå, foretrekker visstnok Uma Thurman også å være naken når hun spiser. Da ser hun om hun spiser for mye.

Reese Witherspoon spiser bare ett vanlig måltid per dag. Ellers består måltidene av babymat...

Modell og skuespiller Liz Hurley spiser kun suppe lagd av brønnkarse om hun synes det er på tide å gå ned noen kilo.

LES OGSÅ:De tynnes hemmelighet

Mariah Careys diett består utelukkende av mat som har lilla farge. Hun mener også at lilla mat forebygger rynker. Men utvalget er vel litt begrenset...

Både skuespiller Diane Sawyer og Jamie Pressly fra «My Name Is Earl» sverger til kålsuppedietten, som skal virke slankende og avgiftende. Kuren varer i én uke, og går ut på at man bare spiser frukt den første dagen, bare grønnsaker den andre dagen, før man gradvis kan innføre bittelitt fisk, kjøtt og melkeprodukter.

Men heldigvis kan du hele tiden spise så mye kålsuppe du orker...

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Victoria Beckham har hivd seg på spis-som-en-fugl-dietten, eller slankemetoden Skinny Bitch som den også blir kalt. Hun inntar ikke kjøtt, fisk, melk, sukker, kaffe, brus eller alkohol.

Bak diettopplegget står Rory Freedman and Kim Barnouin fra modellbransjen i Los Angeles. Salget av boken deres gikk opp med ikke mindre enn 20 000 prosent, etter at Posh ble avbildet med den i hånden.

Jennifer Aniston prøvde i en periode kokosnøttdietten, som går ut på å tilsette kokosnøttolje i alt man spiser. Det kan umulig være bra for kolesterolet.

Penelope Cruz har kanskje den mest behagelige slankemetoden av alle kjendisene. Hun mener nok søvn er det som skal til for å holde vekten nede, og sover derfor tolv timer hver natt.

LES OGSÅ: Tykk av lite søvn

Beyoncé Knowles gikk ned ni kilo på to uker, ved kun å drikke en blanding av vann, sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper. Imidlertid var dette en ekstrem-diett hun bare gikk på rett før innspillingen av filmen «Dreamgirls». Men hun anbefaler ikke denne dietten til noen.

Alicia Silverstone har en litt annen metode for å holde vekten nede. Hun har trent opp hunden sin til å løpe mot kjøleskapet og bjeffe høyt dersom hun prøver å forsyne seg med godsaker etter mørkets frambrudd.

(Kilder: kk.no, popcrunch.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.