*Nettavisen* Nyheter.

Stjernenes topp ti-favoritter!

TRENDY TIL VÅREN: Smykkene til Demi Moore, stilen til Katie Holmes og den lange kjole til Vanessa Hudgens er noe å la seg inspirere av til våren. Foto: (Stella)

Sterke farger, lange kjoler og lyse jeans. Bli inspirert av stjernestilen til våren!

05.03.08 16:22

(SIDE2): Våren nærmer seg med stormskritt og det betyr en frisk ny vårgarderobe. Til våren er det 70-tallets sterke farger, kule stilettplatåer og lyse, vide jeans som gjelder i kjendisverdenen.

Les også: Kjendis-bertenes motevår

SE STOR BILDESPESIAL LENGER NED!

Sko
Vi elsker Mary-Kate Olsens spisse hæler med ankelremmer i retro lysebrunt skinn. Hun brukte dem under moteuken i Paris til både jeans og kjoler.

Skoene har en tykk fot under, men med spisse hæler som øker bitte litt i tykkelse øverst. Med ankelremmen gjør de enklere å spankulere rundt på enn vanlige, åpen-tå stiletter.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lange kjoler
Etter flere sesonger med minikjoler, babydolls og korte empirekjoler er den fotside kjolen endelig tilbake for fullt i motebildet. Gå gjerne for en fargerik variant som Vanessa Hudgens Lotta Stensson-kjole med en bredt belte i livet.

Diane Kruger går for en mer ensfarget variant, en oransje gudinnekjole - vakker til den røde løper eller på en flott fest.

Og for å mikse to trender i samme slengen - gå for en fotsid kjole med store blomster eller små blomsterprint på. Blomster er vårtrend nummer én fra catwalken denne sesongen.

Les også: Idoler i blomsterkjoler

50-talls
Katie Holmes er definitivt foregangskvinnen for den litt mer klassiske stilen.

Trange blyantkjoler og skjørt, innsvingte korte jakker, hansker og store Audrey Hepburn-solbriller hører med til stilen. Det er en litt mer formell stil, men vi digger Katie og lar oss inspirerer til fingerspissene av den vakre skuepilleren!

Les også: Hylles verden over for sin stil

Fargemiks
Kjolene fra designer Matthew Williamson viser at man kan mikse og matche farger denne våren. Kjolene kan gjerne være i ensfarget blått og blir dusere og dusere utover i kjolen. Se for deg en litt penere batikkutgave - som vi husker så godt fra 1980-tallet.

Rihanna kom i sterke farger fra topp-til-tå på motevisning i Paris i forrige uke. Kongeblå capejakke, fiolett buksedress, røde stiletter og knallgul veske. Ikke vær redd for å synes i gata med andre ord!

Les også: Rihanna tok av på motevisning

Vide jeans
De vide jeansene eller slengbuksene er tilbake for fullt i vår. Jeansen kan gjerne ha høyt liv og vide bein, eller bare være helt vide.

Flere kjendiser er sett i vide jeans en rekke ganger den siste sesongen, og «One Three Hill»-stjerne Sophia Bush har valgt seg en vide, helt lyseblå jeans som passer godt i vårsolen.

Les om resten av trendene og se bildene i en stor bildespesial nederst!

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag