RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernepar til Skavlan

(WireImage.com)
Will Smith og Jada Pinkett Smith gjester Skavlan førstkommende torsdag.

(SIDE2): Will Smith og Jada Pinkett Smith skal lede årets Nobelkonsert som finner sted i Oslo Spektrum på fredag. Men først skal de gjeste Skavlan på torsdag. Det skriver Aftenposten.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Stjernetreff
Fredrik Skavlan har blitt en populær mann i Sverige etter talkshowsuksessen «Skavlan». Denne uken blir programmet spilt inn i Oslo, og blant de celebre gjestene er stjerneparet Will Smith og Jada Pinkett Smith.

I forrige uke ble det klart at popartisten Robbie Williams skal besøke Skavlan på torsdag, og nå er det også klart at Smith-paret skal besøke talkshowverten.

Will Smith ble først kjent for sin hovedrolle i komiserien «Fresh Prince in Bel Air» på 90-tallet, og har senere blitt et stort navn i Hollywood med hovedroller i filmer som «Men in Black» og «Hitch». Jada Pinkett Smith er kjent som sanger og skuespillerinne, og har blant annet medvirket i filmen «Den Helskrudde Professoren».

Hollywood-ekteparet får også selskap av Barack Obamas jazzyndling, nemlig sangerinnen Esperanza Spalding.

Vanligvis spilles «Skavlan» inn i Stockholm, men i forbindelse med fredsprisutdelingen flyttes det populære talkshowet til Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere