Gå til sidens hovedinnhold

Stjerneparaden II

Mange av fjorårets artister hadde tatt et kjempesprang framover, og de var med på å prege årets utgave av UKM Alna Junior. Men obs! Ferskingene holdt godt følge.

TROSTERUD: Som i fjor, stinn brakke på Trosterudklubben og over femti kommende stjerner på scenen.Og det hele ble et show, nesten som en duell. Sang vs. dans.

KLIKK HER, OG SE BILDENE FRA UKM ALNA JUNIOR 2012

Alene

UKM, og ikke minst Juniorutgaven, gir de yngste en ypperlig anledning til å få stå på scenen foran et stort publikum. Og gjett om de trives.

Avisens utsendte er imponert over sangvokalistene som stiller alene på scenen. Her er det ingen å skylde på om noe går galt.

Men så gjorde det da heller ikke det.


Og for samtlige var det tydelig at et kalenderår kan gjøre underverker med stemme og kanskje ikke minst framføring.

Sammen

Dansegruppene var i flertall, og med fra tre til riktig så mange medlemmer. Og ut ifra tilhørighet er den utsendte overbevist om at alle danser på Furuset.

– Vi har litt sommerfugler i magen, nå når det er like før vi skal opptre, sier Dora, Nivetha og Aneka.

De har danset sammen i over et halvt år i QueenStars og var debutanter, men mangler et par stykker. De har også fått med seg og danset i kjempeshowet Desi Nation Furuset. Med blant annet Kringkastningsorkesteret og Samsaya.

Og som alle de andre dansegruppene gjorde de et gnistrende show. Godt koreografert og både bein og hoder fulgte musikk og rytmer.

Og til slutt:

Nok et flott gjennomført arrangement av Trosterudklubben og de andre gode hjelperne. Fortsett slik.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping