*Nettavisen* Nyheter.

Stjerner hos Dinamo

Hollywood-stjernene Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas fronter Nobelkonserten. Superstjernene har også havnet på Dinamos kundeliste.

20.06.08 11:01

Nobels fredspriskonsert arrrangeres i Oslo Spektrum den 11. desember. Dinamo står bak arrangementet i år som i fjor.

- Vi har fått Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones som kunder, de kommer hit i forbindelse med Nobelkonserten, sa administrerende direktør Jan Økern under årets Dinamo-julebord.

Nobels fredspris 2003 går til den iranske menneskerettighetsforkjemperen Shirin Ebadi. Hun er Irans første kvinnelige dommer og har arbeidet spesielt for kvinners og barns rettigheter i mange år.

Foruten selve prisvinneren og skuespillerparet kommer rundt et dusin artister, blant dem amerikanske Tim McGraw, engelske Robert Plant og svenske The Cardigans.

Økern benyttet også juletalen til å fortelle at det hadde vært en utfordring å være i medias kritiske søkelys.

- For å dele tanker som er mindre morsomme. I vår syv år lange historie har dette vært det mest slitsomme året. For første gang har vi blitt utsatt for kritisk søkelys fra media. Dagens Næringsliv har hatt flere dobbeltsider om gjeld, som har gitt et galt inntrykk av at vi har krise. Slikt setter spor.

- Men som en venn sa til meg: "Dere skal være glade for at det skjer med dere, fordi dere tåler det." Det var et visdomsord. Vi skal prøves. Dette er vår Test of character, sa Økern.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.