RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjerner på ME

Du trenger ikke lete lenge for å finne kuule, spennende og interessante personer på ME. Vi gir deg en oversikt over MEs egne stjerner.

(SIDE2:) Hollywoods stjerner kan du alltid lese om på Side2.no mens hverdagsstjernene finner du på ME. Vi har plukket ut noen spennende ME`ere som vi synes fortjener litt ekstra omtale:-)

www.meside.no/sweety

Jeg er en søt liten og oppegående jente fyllt med godt humør og masse energi:) Har ingen STORE framtidsplaner, tar ting som det kommer, man vet aldri hva som venter rundt neste sving. Ønsker å komme i kontakt med nye og spennende mennesker!

www.meside.no/carol

Ei jente i det store Oslo, som opprinnelig kommer fra Halden. Jobber i barnehage og trener på elixia. Sier som regel rett ut hva jeg mener. Ellers elsker jeg fart og spenning men kan også være utrolig barnlig, ironisk og morsom..

www.meside.no/voluptous

Jeg er veldig mye forskjellig, men ikke så veldig komplisert av den grunn. Liker lange samtaler av ymse slag: dype, tullete, fantasifulle, politiske, sladrete osv. Glad i vennene mine, familien min, positive personer, initiativrike personer, mennesker som gir av seg selv. Liker å bli kjent med nye mennesker, spille litt gitar og synge!

www.meside.no/Cass1

Er en liten, rar men blid jente fra Ski. Er opprinnelig fra Thailand, men har bodd her siden jeg var 4 år. Jeg er jente med masse humor, og elsker mennesker som kan ha det gøy å få meg til å le mye.. For tiden er jeg alenemamma, student og jobber litt som modell..

www.meside.no/Cathrinah

Er en livlig jente fra Jørpeland. Her har jeg det meste som jeg trenger, men frister veldig å reise bort for å studere neste år :)
Veldig vims, har ikke kontroll på noen ting - noe som irriterer meg veldig! Jeg er også veldig morgen gretten :p

www.meside.no/Cecsun

Eg er da ei jente og eg er bi, men ikkje unormal fordi. Eg er blondine, men ikkje dum. Eg er ei jente med mykje liv i, ja til tider hyper, og så er eg ganske sprø, men meg sjøl 100%. Humoren kan nok vere rar, men det er bare sånn eg er da...Eg har en stor lidenskap for vampyrer... Og er fasinert av drager

Lag din personlige side på ME du også.

Tjenesten er gratis og registreringen tar kun 1 minutt :-)

Ja, jeg vil bli med!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere