*Nettavisen* Nyheter.

Stjernetreff for 3000,-

Nygaten gjøres om til en eneste stor rød løper når Hollywood-stjernene skal spise fingermat i Galleri Nygaten neste uke. Inngangspris for Hvermannsen: 3120 kroner.

11.04.06 06:06

Arrangementet er et veldedighetsparty, der overskuddet går til Fortidsminneforeningen i Bergen. To dager før kjendis-basketlaget Hollywood Knights skal spille mot Bergen Vikings i Haukelandshallen 22. april, blir det Oscar-tilstander i Nygaten.

Stjernene skal ankomme Galleri Nygaten i hver sin BMW X5 og skride opp en 30 meter lang rød løper før de når inngangsdøren. Langs paradeteppet håper arrangørene at ville fans vil stille opp for å få autografer og kanskje en prat med sine idoler. Men de mest dedikerte fansene blir de som gjerne hoster opp 3120 kroner for å delta på festen innenfor døren på Galleri Nygaten, skriver Bergensavisen.

- Alle stjernene kommer, og det blir fingermat og sånn, og Robert Post og Nathalie Nordnes skal spille. Senere på kvelden blir det DJ i diskoteket, sier produksjonsleder i Dark Star Promotion, Kristian Eriksen til BA.

Nærmere 70 av de 250 billettene til festen er solgt. For de som gjerne vil ha nærkontakt av tredje grad med en superstjerne, men har stramt budsjett, kan Metro dagen etter være et alternativ. Basketlaget har leid loungen i nattklubben, og for 200 kroner kommer også du inn på utestedet denne kvelden.

Blant stjernene som gjester Bergen neste uke er Nick Carter (Backstreet Boys), Chris Kirkpatrick (N'sync), David Faustino (Våre verste år), Amaury Nolasco (Prison Break) og Sam Page (7th Heaven) for å nevne noen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag