RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stolt av Alfheim-støy

(FOTO: Scanpix)
Etter møtet mot Strømsgodset var det intern krig i Tromsø. I dag er Steinar Nilsen stolt av støyen på Alfheim.

ALFHEIM STADION (Nettavisen): TROMSØ-STABÆK 0-1 .

Douglas Sequeira var holdt utenfor TIL-troppen til kampen mot Stabæk, på grunn av tumultene i Drammen. Etter å ha blitt byttet ut allerede før pause, var han bunnløst skuffet og sa høylydt i fra hva han mente om Nilsens disposisjoner. Det gikk «ei kule varm» bak lukkede garderobedører, og Nilsen svarte med å fortelle offentlig sin hjertens mening om costaricanerens innsats på banen.

Det siste har vakt reaksjoner fra flere hold – ikke minst i spillergruppen – der flere sentrale spillere har reagert negativt på at Nilsen kritiserer spillerne offentlig.

- Det har vært en del støy rundt klubben den siste tiden, men det synes jeg ikke noen av oss skal være redd for, sier Nilsen i dag. Så lenge støyen blir håndtert slik den er blitt, skal vi tvert imot bare være glad for engasjementet, sier han.

Han mener alle parter har oppført seg profesjonelt, og peker særlig på direktør Tom Bendiksen og Sequeira selv, som etter en liten intern oppvask er innstilt på å kjempe seg tilbake på laget.

Også sportssjef Morten Kræmer har deltatt i møtevirksomheten etter bortekampen i Drammen. Han mener det hele er udramatisk.

- Men det er reist kritikk mot lederstilen til Steinar Nilsen?

- Ja, men dette er ikke dramatisk i seg selv. Problematisk blir det jo først når konfliktene ikke løses, mener han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere