RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stolt-Nielsen får også utsettelse

Sist oppdatert:
Stolt-Nielsen får også utsettelse for å innfri lånebetingelsene til bankene. Jacob Stolt-Nielsen & Co. betaler ned noe av lånet
Stolt-Nielsen har fått en utsettelse av innfrielse av låneforpliktelsene overfor banken. Utsettelsen gjelder til 15. desember i år.

Dermed får Stolt-Nielsen den samme utsettelsen som datterselskapet Stolt Offshore meldte om torsdag. Stolt offshore meldte da at utsettelsen for å innfri betingelsene i finansieringen til bankene ble satt til 15. desember. Utsettelsen ble gitt for at selskapet skal kunne jobbe videre med refinansieringen.

I tillegg til dette melder Stolt-Nielsen fredag at de vil betale ned sitt 180 millioner dollar kreditfasilitet med 20 millioner dollar, og få en utsettelse på de resterende 160 millioner dollarene til 15. desember.

Selskapet jobber nå med å få på plass en ny finansieringsordning for de resterende 160 millioner dollarene, skriver Stolt-Nielsen i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere