RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stolt-Nielsen ikke i mål med bankene (Ny3)

Sist oppdatert:
Hardt rammede Stolt-Nielsen og Jacob Stolt-Nielsen er ennå ikke i mål med en ny finansieringsavtale med bankene. Datterselskapet Stolt Offshore er gitt utsettelse til midten av desember for å tilfredsstille bankenes krav
Ny: Med dato for ny utsettelse

I en melding fra Stolt-Nielsen heter det at selskapet har gjort betydelige fremskritt mot en avtale med sine kreditorer. Selskapet jobber med å få på plass en ny finansieringsavtale etter at det tidligere i år ble klart at Stolt-Nielsen var i brudd med lånebetingelsene. Selskapet opplyser videre at de jobber hardt med å nå en endelig avtale så fort som mulig.

Stolt-Nielsen hadde frem til i går med å komme opp med en ny finansieringsavtale. Selskapet er derfor på overtid i forhold til sine kreditorer.

Stolt-Nielsen-ledelsen var ikke tilgjengelig for kommentar torsdag formiddag.

Videre utsettelse

I en melding fra Stolt-Nielsens datterselskap Stolt Offshore heter det at selskapet har fått en utsettelse frem til 15. desember i år for å tilfredsstille betingelsene til bankene. Det betyr at selskapet vil få lenger tid for å opprettholde kravene banken stiller for sine lån til selskapet.

- Dette gjør at vi får mer tid til refinansieringen av selskapet, sier Julian Thomson i Stolt Offshore til iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere