RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stolt-Nielsen-topp anmeldt

Sist oppdatert:
En Stolt-Nielsen-topp blir anmeldt av amerikanske myndigheter for beskyldninger om prismanipulering
Stolt-Nielsen skriver i en melding at en av sjefene i selskapet blir anmeldt for brudd på den såkalte Sherman Act, i forbindelse med påstander om prissamarbeid i containerskip-markedet.

I en pressemelding sent tirsdag melder Stolt-Nielsen at Richard Wingfield, som leder Stolts Connecticut-baserte tank-trading, ble suspendert fra stillingen.

I februar fikk Stolt-Nielsen betinget immunitet for å samarbeidet med amerikanske myndigheter i etterforskningen av prissamarbeide i shippingindustrien. Stolt-Nielsen meldte tirsdag at Wingfield ikke lenger var en del av det betingede amnistiet.

Tidligere har selskapet også meldt at det samarbeider med det amerikanske finansdepartementet i ytterligere to granskninger. Stolt-Nielsen har inngått et forlik om å betale 95.000 dollar i forbindelse med forretningsvirksomhet rettet mot Sudan, som USA har restriksjoner mot. Departementet gransker også lignende forhold med Iran.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere