RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stolt Offshore med grei guiding

Sist oppdatert:
Offshorselskapet Stolt Offshore og kosnernsjef Tom Ehret vil nå målene for 2005 mens guidingen for neste år er bedre enn ventet på omsetning. Les mer her
Stolt Offshore kom i dag med guiding til markedet om selskapets resultater. Selskapet skriver i en børsmelding at de forventer å nå de finansielle målene de har satt for 2005, og forventer en omsetning på 1,5 milliarder dollar for videreført virksomhet.

Det var ventet i markedet at de ville bekrefte tidligere guiding, noe de nå har gjort.

De forventer også en EBITDA-margin på rundt 13 prosent som er på linje med hva selskapet tidligere har kommunisert, og rett under markedskonsensus som lå 13,5 prosent

For 2006 venter selskapet å få en omsetning på mellom 1,7 og 1,8 milliarder dollar, mens det var ventet 1,68 milliarder dollar.

EBITDA marginen for året er ventet å vise moderat vekst i forhold til i år. Konsensus er at de skulle få en margin på 16 prosent for 2006.

Investeringsnivået for 2006 er satt til 280 millioner dollar, fordelt med 120 millioner dollar på vedlikehold og oppgradering, og 160 millioner dollar i investeringer i ny kapasitet i flåten.

Ordreboken ventes å ligge på omkring 2,1 milliarder dollar ved inngangen til 2006, hvorav 1,4 milliarder er for gjennomføring samme år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere