RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stolt-Offshore ser sterkt marked

Sist oppdatert:
Offshorerederiet Stolt-Offshore, med Tom Ehret i spissen, ser et sterk marked for undervannstjenester i tiden som kommer. Nå signaliseres investeringer for å bedre marginene. Les mer her
Stolt-Offshore har ikke alltid vært en suksess. I 2003 gikk selskapet med et dundrende underskudd, mens de har snudd trenden i 2004 og fortsetter i 2005, skal vi tro selskapets toppsjef Tom Ehret, som talte til hundrevis av investorer på Paretos olje- og offshorearrangement på Holmenkollen Park Hotell.

- Tre fjerdedeler av vår ordrereserve kommer fra oppdrag vi vant i siste halvdel av 2004. Det var først da markedet begynte å gå, sier Ehret som forteller at prisene tikker oppover.

Han fortalte at de nå vil investere rundt 100 millioner dollar for å sikre at skipene de har for å gjøre en stadig større oppdragsmengde er gode.

Prosjektene som Stolt-Offshore har går gjerne over tre år, der de første to er innkjøp og tilrettelegging fra ingeniørhold, mens de i tredje prosjektåret består av gjennomføring av prosjektet offshore.

- Da er det viktig at man har utstyr for å gjennomføre jobben. At utstyr bryter sammen, og noe går galt offshore koster mye penger. Å investere i utstyr er en god investering, sier Ehret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere