RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stolt vil selge containerne

Sist oppdatert:
Jacob Stolt-Nielsen jobber nå intenst med å forsøke å selge unna eiendeler, og det ferskeste som nå skal være på salg er tankcontainer-virksomheten i Stolt-Nielsen
Kjemikalietankrederiet Stolt-Nielsen har akutte pengeproblemer, og bør ha på plass en større mengde kontanter innen utgangen av november for å klare sine låneforpliktelser.

Derfor har selskapet i hele høst jobbet med ulike forsøk på å selge eiendeler, og nå har også containervirksomheten blitt sirkulert for salg ifølge Dagens Næringsliv.

iMarkedet har tidligere høst blant annet kunne melde om jobbing med salg av skip til det tyske kommandittmarkedet.

Tankcontainerne er en av de lønnsomme delene i Stolt-systemet, og ifølge DN håper rederiet på å selge virksomheten for mellom 150 og 200 millioner dollar.

Det er igjen snakk om et salg hvor Stolt beholder driftsansvaret for eiendelen, slik de ønsker ved salgene av skip, som tas tilbake på lengre kontrakter fra finansielle investorer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere