RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoltenberg: - To engasjerte, dyktige statsråder

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Statsminister Jens Stoltenberg hadde bare godt å si da han presenterte de nyslåtte Sp-statsrådene Trygve Slagsvold Vedum og Marit Arnstad på Slottsplassen mandag.

Presis klokken 10.15 kom regjeringssjefen og de to Sp-statsrådene ut fra et ekstraordinært statsråd der rokeringene i regjeringen var eneste sak.

- Med dette får regjeringen to nye engasjerte og dyktige statsråder og takker av to som har bidratt over flere år, sier Stoltenberg.

Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa og landbruksminister Lars Peder Brekk er gitt avskjed i nåde. Arnstad tar over Kleppas departement, mens Vedum avløser Brekk.

- Magnhild Meltveit Kleppa har vært med i flere regjeringer, som kommunalminister og samferdselsminister. Som kommunalminister var hun spesielt opptatt av mange av de som har det vanskeligst. Hun var med å innføre en ny og bedre bostøtteordning. Og som samferdselsminister har hun vært med på et historisk løft på samferdselssiden med hundre milliarder kroner mer til vei og bane, og det er mange veier, mange bruer og mange jernbanestrekninger som har blitt startet og blitt satt i gang under Magnhilds ledelse, sa Stoltenberg som også takket Lars Peder Brekk. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere