Gå til sidens hovedinnhold

Stoltenberg: - Mottok dødsbudskapet med sorg

Davos (NTB-Anne Marte Vestbakke): Statsminister Jens Stoltenberg sender sin dypeste medfølelse til familiene til de to Statoil-ansatte som er bekreftet drept i terroraksjonen i Algerie.

- Det er med stor sorg jeg i dag har mottatt budskapet om at Tore Bech og Thomas Snekkevik er omkommet i terrorangrepet i Algerie. Mine tanker går til de etterlatte som har mistet sine kjære, sier Stoltenberg i et kort møte med norske journalister under Verdens økonomiske forum i Davos.

- Det vi har fått bekreftet i dag, er at det har vært en brutal terrorhandling der mange menneskeliv har gått tapt. Det var en ondskapsfull og villet handling som førte til at de mistet livet, sier statsministeren.

- Men det understreker brutaliteten i angrepene og det understreker hvor viktig det er at vi som nasjon viser omsorg og medfølelse med dem som har mistet sine nærmeste, legger statsministeren til.

Stoltenberg har ingen ny informasjon om de tre siste nordmennene som er savnet etter terrorangrepet 16. januar. Han minner om at det er politiet og Statoil som vil redegjøre for dette så snart de har mer informasjon de kan offentliggjøre. (©NTB)

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud