RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoltenberg på plass i Brussel

Jens Stoltenberg møter norsk presse i Brussel, Belgia tirsdag morgen. Han tiltrer som ny generalsekretær for NATO onsdag.
Jens Stoltenberg møter norsk presse i Brussel, Belgia tirsdag morgen. Han tiltrer som ny generalsekretær for NATO onsdag. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Jens Stoltenberg har flyttet inn i NATOs residens i Brussel og er klar for ny jobb fra onsdag.

– Velkommen til nabolaget mitt, sier Stoltenberg til norsk presse i byen som huser NATOs hovedkvarter.

LES OGSÅ:Her tar Stoltenberg farvel

Han kom til byen sammen med kona Ingrid Schulerud mandag, har møtt den nye staben sin og er klar for å sette i gang fra onsdag morgen etter å ha forberedt jobben i flere måneder.

– Jeg ankommer hovedkvarteret, så skal jeg ha møte med staben og medarbeiderne mine for å forberede å lede mitt første møte i Det nordatlantiske rådet, NATOS beslutningsorgan. Så blir det pressekonferanse der jeg skal si noen ord om mine prioriteringer, sier han og gleder seg spesielt til det siste.

På alt av spørsmål om Afghanistans nye president, terrorgruppen IS, NATOs prioriteringer og hvilken lederstil han vil velge, biter han svarene i seg.

– Jeg ser veldig fram til å endelig kunne svare på spørsmål om sikkerhetspolitiske spørsmål og saker. Det gjør fra og med i morgen, lover han. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere