*Nettavisen* Nyheter.

Stone mistet foreldreretten

Sharon Stone tapte saken og må gi fra seg foreldreretten til sin åtte år gamle sønn.

24.09.08 14:31

(SIDE2:) Inntil nå har Sharon Stone og eksmannen Phil Bronstein delt ansvaret for sønnen, melder The Daily Mail . Men onsdag ble det klart at Stone må gi fra seg foreldreretten til Bronstein.

Ikke offentlig
Årsaken er ikke gjort offentlig. Men retten er av den oppfatning at Bronstein kan gi sønnen et mer stabilt og mindre omflakkende liv, og understreker at gutten trenger forutsigbarhet. Det er også antatt at Stone planla å flytte med sine barn, og det er dette som har gitt Bronstein medhold.

Rettspapirene slår fast at Bronstein skal være barnets eneforsørger og at sønnen skal bo hos ham fulltid. Ingen av partene får lov å ta åtteåringen ut av skolen, men gutten skal ha kontakt med sin mor. Utover dette pålegges foreldrnee og samarbeide om sønnens ve og vel.

Stone skal i utgangspunktet ha bedt om å få beholde foreldreretten.

Permanent ordning
- Retten finner at Sharon Stone ikke klarte å fremlegge nok bevis. Dommeren bemerker at ordningen er permanent om ikke noe i situasjonen skulle endre seg, heter det i rettspapirene.

Parets åtte år gamle sønn er adoptert. I tillegg har Stone alene adoptert to barn som nå er to og tre år gamle.

Den siste tiden har Sharon Stone vist seg ute med sin 25 år gamle kjæreste. Hennes uttalelser om at kineserne var rammet av dårlig karma etter det store jordskjelvet fordi de var «slemme» mot Dalai Lama falt heller ikke i god jord.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.