Gå til sidens hovedinnhold

Stone ville gi sønn (8) botox

Nye oppsiktsvekkende rettsopplysninger i omsorgsaken kommer frem.

(SIDE2:) Sharon Stone mistet i forrige uke 50-50-ordningen hun hadde for sønnen hun har med finansmannen Phil Bronstein. Retten bestemte at Bronstein skulle ha eneomsorgen til daglig for åtteåringen som paret adopterte mens de var gift.

- Begrenset samvær
Rettspapirene etter avgjørelsen sa først at Stone mistet foreldreretten.Men skuespillerens advokat gikk kjapt ut og sa at det riktige var at hun hadde mistet den daværende fordelingen.
Sannheten er at stjernen har fått svært begrenset samvær med åtteåringen.

Retten slo også fast at Stone ikke fikk flytte gutten til Los Angeles fra San Fransisco. Stone har flyttet til LA med sine to yngre barn.

Botox mot fotsvette
Nå har nye rettsopplysninger kommet for dagen. Og der står det at Stone overreagerte på medisinske problemer sønnen har. Blant annet skal hun ha villet at han fikk botox i føttene fordi han har problemer fotsvette. Hun skal også ha vært overbevist om at åtteåringen har en ryggmargslidelse, uten at det er rot for dette i virkeligheten.

- Som faren helt riktig har påpekt så handler det om å sikre at åtteåringen bruker riktige sokker og sko, skriver retten.

- En dårlig mor
Dommeren kritiserer kraftig Stone som mor, og sier at det er helt klart for retten at Stone har tidvis fjernet seg fra sin omsorgsrolle.

- Dessverre så er morens overreaksjoner svært synlige for hennes sønn. Om moren har, som hun sier, satt sin karrere på vent for å være tilstede for gutten, så har hun gjort dette svært lite synlig for gutten, skolen hans eller denne retten, heter det.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget