RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stopper aksjelister

Sist oppdatert:
Etter at Finansavisen i går startet serien hvor de skal skygge proffene i aksjemarkedet, stengte VPS tjenesten som gjorde søket mulig umiddelbart
- Det er en holdning til dette hos VPS og kontoførerne der de ikke ønsker fokus på aktørene. Vi har blitt enige om å fjerne muligheten til å søke på investorer, sier adm. direktør Hugo Sunkjer i Manamind til Finansavisen.

Det er VPS eide Manaminds søketjeneste Top20 som skulle brukes av Finansavisen i den nye artikkelserien. Søket som brukes av meglere, investorer og pressen gir en oversikt over de 20 største aksjonærene i nesten samtlige børsnoterte og unoterte aksjeselskaper.

I tillegg har det vært mulig å søke på enkelt investorer og se hvilke selskaper de er inne som en av de 20 største aksjonærene.

Søket ble utviklet av Manamind før det ble kjøpt opp av Verdipapirsentralen, og har vært tilgjengelig mot betaling.

Nå vil Manamind og Sundkjer gjøre en ny vurdering av tjenesten. Sundkjer vil ikke kommentere hva som er den direkte årsaken til at tjenesten nå er stengt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere